Ulaznice za koncert Eda Sheerana u prodaji od četvrtka

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.10.2023.

0

Foto: Promo

Foto: Promo

Ed Sheeran prvi put dolazi u Hrvatsku, i to na zagrebački hipodrom 10. kolovoza 2024. godine uz podršku Caluma Scotta, otprije poznatog zagrebačkoj publici

Nadolazeća azijska turneja bit će njegova prva nakon 2019. godine dok će europski datumi biti nastavak na njegov boravak na starom kontinentu od prošle godine. Vijest dolazi u vrućem trenutku njegove turneje koja ruši sve rekorde po Sjevernoj Americi. Tamo je Ed višestrukim nastupima postavio rekorde uključujući SoFi stadion u Los Angelesu te MetLife stadion u New Jerseyju. Na potonjem je okupio najveći broj posjetitelja ikada na jednom koncertu u Sjedinjenim Američkim Državama.

Samo ove godine Sheeran je izdao dva albuma: ‘-ʼ (Subtract) i Autumn Variations pri čemu su oba dospjela na prvo mjesto glazbenih ljestvica diljem svijeta. Izdani su, uz sve pohvale kritike, u svibnju i rujnu, a na oba LP-a Sheeran je surađivao s Aaronom Dessnerom iz The Nationala, koji uzgred rečeno, dolazi na uskrsnuli INmusic festival.

U sklopu najave, oglasio se i Ewald Tatar, koji stoji ispred predstavnika austrijskih organizatora ovog spektakla: "Za početak, unaprijed bi zahvalio gradu Zagrebu i timu na Hipodromu radi izvrsne suradnje. Iznimno me veseli što smo opet uspjeli dovesti veliki open air show ovakve međunarodne zvijezde u Zagreb nakon nekoliko godina. Kao vodeća tvrtka na austrijskom tržištu s iznimnim portfoliom, nadam se da će ovaj projekt biti početna točka za buduće sjajne projekte u Zagrebu i Hrvatskoj", rekao je.Ulaznice za ovaj veliki koncertni spektakl u prodaju kreću 26. listopada u 10 sati na stranici eventim.hr.


VIŠE O TEMAMAEd Sheerankoncerti u Zagrebu
Povezano