Ukrajinka Anna Sedokova u cvjetnoj priči Monike Sablić

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.05.2014.

1

Anna Sedokova za Moniku Sablić

Splićanka Monika Sablić lansirala je kampanju s prekrasnom ukrajinskom zvijezdom Annom Sedokovom za svoju novu kolekciju Flowers, koju je nedavno predstavila na Fashion Weeku Zagreb

Anna Sedokova za Moniku Sablić

Ideja za kampanju proizašla je iz Monikine romantične i cvjetne kolekcije te za Moniku uvijek inspirativne kulise za njene kampanje - terase najljepšeg splitskog hotela Park. Osim Anne i Monike, jednu od "glavnih uloga" u kampanji ima i cvjetna ljuljačka koja se sastoji od čak 4 kilograma cvijeća koje je Gorana Jelić iz Koko nakita dvije noći pred snimanje lijepila cijeli noć i dan.
Zaštitno lice je ukrajinska pjevačica, glumica, voditeljica i model, Anna Sedokova, koja je Monikina dugogodišnja prijateljica. Poznata je kao "ukrajinska Heidi Klum" jer je - baš poput njemačkog supermodela -  vodila ukrajinsku inačicu popularnog televizijskog showa Project Runway.
"Obožavam Moniku i njenu temperamentnu energiju. Ona može sve - i biti mama, buditi se po noći, kreirati, kuhati... U duši je prava romantičarka i to sam prepoznala u Kijevu kad smo se upoznale davne 2002. godine", izjavila je Anna.

"Anna je treći put u Hrvatskoj, oduševljena je s ljudima i gradom. Drago mi je što smo konačno snimile ono o čemu maštale prije puno godina", dodala je Monika.

Za make-up kampanje bila je zadužena Ana Grgić, kosu potpisuju Kristina Bebić i Beauty Art studio, a nakit Perleraj.

VIŠE O TEMAMAMonika SablićAnna SedokovaAna GrgićPerlerajKristina Bebić
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se