Uber s dječjom sjedalicom – nova usluga u Zagrebu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.05.2017.

0

Uber - dječja sjedalica | Foto: Domagoj Kunić

Uber - dječja sjedalica | Foto: Domagoj Kunić

Čak 90 vozila unutar UberSELECT usluge bit će opremljeno dječjim sjedalicama, a odabrana su nova i prostranija vozila, kao i najbolje ocijenjeni vozači

Uberovi korisnici u Zagrebu od danas mogu koristiti još jednu novu uslugu. Riječ je o “Dječjoj sjedalici”, novoj opciji unutar aplikacije koja će zasigurno razveseliti sve roditelje kojima je sigurnost djece na prvom mjestu. Uslugu je vrlo jednostavno koristiti, nakon što unutar aplikacije odaberete krajnju destinaciju, potrebno je odabrati opciju “Dječja sjedalica” i zatražiti vozilo.
Čak 90 vozila unutar UberSELECT usluge bit će opremljeno dječjim sjedalicama, a odabrana su nova i prostranija vozila, kao i najbolje ocijenjeni vozači. U Uberu je sigurnost korisnika na prvom mjestu te su upravo zato odlučili dodatno unaprijediti svoju uslugu.
"Sigurnost nam je iznimno važna, na njoj kontinuirano radimo i nastojimo je unaprijediti te učiniti još pristupačnijom za sve naše korisnike. To je razlog zbog kojeg smo odlučili pokrenuti novu uslugu “Dječja sjedalica” u suradnji s našim partnerima Abrakadabrom i Recarom. Od sada će svi korisnici Ubera koji žele sa svojim djetetom otići u vrtić, školu, park ili centar grada moći jednostavno u aplikaciji odabrati opciju “Dječja sjedalica” i vozilo sa sjedalicom doći će po njih", rekao je Davor Tremac, generalni direktor Ubera za jugoistočnu Europu.

Uber vozila bit će opremljena Recaro Young Sport Black sjedalicama koje imaju certifikat ECE R44, te su usklađene sa sigurnosnim standardima Europske Unije, a pogodne su za djecu od 9 do 36 kilograma, odnosno od  9 mjeseci do 12 godina.

VIŠE O TEMAMAUberDavor TremacUberSELECT
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se