U zimu sa stilom: TOP 10 toplih high-street haljina

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 10.10.2013.

906

Tople, uglavnom pletene haljine iz ponude H&M-a, Manga, Zare i Lindexa dobro će se uklopiti u različite kombinacije

Jedna od onih primarnih funkcija odjeće je - zagrijati nas i učiniti nam hladne jesensko-zimske trenutke podnošljivijim. S obzirom na to da nam se približava najhladniji dio godine, mnogi će uz trendi kapute, jakne, čizme i modne dodatke u svom ormaru naći mjesta i za tople zimske haljine. Većinu ovo "toplo" vjerojatno odmah asocira na neke užasno dosadne i neatraktivne, "antiglobalističke", aseksualne komade, ali dizajnerski timovi najtraženijih high-street brandova svojski su se potrudili razbiti tu predrasudu.

Tople, uglavnom pletene haljine iz ponude H&M-a, Manga, Zare i Lindexa dobro će se uklopiti u različite kombinacije, ne samo dnevne nego i one rezervirane za opuštajuće trenutke. Mango je tako svoju malu crnu pletenu haljinu ukrasio partijanersko-rokerskim zakovicama. I od nje napravio jednostavan ali efektan komad za kojim će uzdahnuti i one okorjele fashionistice.

Za najekstremnije zimske dane su su tzv. džemper-haljine, a treba izdvojiti i haljine u nijansi burgundy, koja je totalni ovosezonski hit, te one sa uvijek popularnim prugicama. 10 high-street prijedloga čeka vas u galeriji fotografija.


VIŠE O TEMAMAhaljineMangoH&Mpletene haljinepletivodžemper haljinemala crna haljinaburgundy
Povezano