U Zaru su stigle hlače koje će vladati u prvoj polovici 2024.

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 19.01.2024.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Iako su i u posljednjih nekoliko sezona bile poprilično popularne, hlače u cargo stilu u narednim će mjesecima postati opće mjesto svake kombinacije, a jedan dobar primjerak stigao je u Zarine trgovine

Ako ste pomalo umorni od kaputa i pletenih komada, vrijeme je da se okrenete uzbudljivom periodu prijelaza iz zime u proljeće. Kalendarski možda još nije tu, ali u svijetu mode mu je već sad sve podređeno. I u tom lovu na komade koji će spojiti zimu i proljetni dio godine, a koje već sad mirne savjesti možete nositi, svakako razmotrite - hlače u cargo stilu!

Popularne su već nekoliko sezona zaredom, a u narednim bi mjesecima, posebno u prijelaznom periodu, mogle postati opće mjesto svake kombinacije. A jedne takve, koje su osvježile Zarinu ponudu, nisu prošle ispod naših modnih radara.

Zara

Zara

Ove cargo hlače s patentnim zatvaračima dio su Zarine 'ZW' kolekcije, riječ je o modelu srednje visokog struka izrađenom od 16% viskozne pređe koji u naše živote vraća military nijansu zelene boje. Hlače našivenih džepova s metalnim patentnim zatvaračima bit će dobrodošao 'refresh' vaših dnenvih lookova, a u Zari su dostupne po cijeni od 49,95 eura.

Foto: Zara

Foto: Zara

Nama djeluju kao pun pogodak, a vama?


VIŠE O TEMAMAhlačeZaracargo hlačeširoke hlačeženske hlače
Povezano