U ZARU je stigla prekrasna suknja koju vrijedi uloviti

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 31.10.2022.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Duga satinirana suknja u crnom izdanju koju smo uočili u Zarinom odjeljku s novitetima bit će zahvalan komad za sve zimske prigode i kombinacije

Dani su sve kraći, temperature padaju, zima je (bar u klimatološkom smislu) pred vratima, i donosi neka svoja pravila. No, nije vrijeme za deprimiranje, najhladniji dio godine donosi i mnoštvo svojih čarolija, a ako ga želite dočekati u boljem raspoloženju, počastite se nekim dobrim modnim komadom!

Mi smo u Zari, i to u odjeljku s novitetima, uočili jedan zahvalan, pritom i ženstven i efektan komad koji će dobro doći u ormar svake djevojke i žene koja drži do sebe. Djeluje nam kao pravi 'best-buy'!

Riječ je o prekrasnoj, ali i dalje poprilično diskretnoj dugoj satiniranoj suknji visokog elastičnog struka s vezicom za prilagodbu koja je u Zarine trgovine stigla u nekoliko boja, a nama najprivlačnije djeluje u crnom izdanju. U toj će boji biti idealna za sve moguće kombinacije, i neće tako brzo dosaditi.

Zara

Zara

Kad tome dodamo i ugodnu cijenu (229,90 kuna), onda možemo reći da je riječ o više nego dobroj modnoj investiciji. Slažete se?


VIŠE O TEMAMAsuknjeduge suknjeZarasatinirane suknje
Povezano