U Zari vas čeka jedna od najpoželjnijih haljina sezone

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 21.12.2023.

0

Foto: Zara

Foto: Zara

Uz ovu baršunsku hit haljinu začinjenu neodoljivim šljokicama, bez kojih nam je kraj godine skoro pa nezamisliv, trebate još samo jedne dobre čizme - i party može početi!

Pred nama je jedan od najposebnijih i najčarobnijih tjedana u godini, brojimo finalne dane 2023., a očekuju nas bajkoviti blagdanski trenuci i - najluđa noć u godini! Pod pretpostavkom da ste one esencijalne zimske komade, čizme i kapute, već davno ulovili, jasno je da se u svijetu mode ovih dana sve vrti oko party komada.

Na scenu se vraćaju šljokice, svjetlucavi i prozirni elementi, čipka i baršun, a kad je riječ o paleti boja, sve je manje-više bazirano na crnoj, crvenoj i metalik tonovima.

Jedna party haljina s kojom ne možete pogriješiti čeka vas na policama Zare. Riječ je o pravom crnom klasiku prošaranom trendi blagdanskim elementima, zavodljiva je i efektna te uz nju trebate samo jedne podjednako dobre čizme. I party može početi!

Zara

Zara

Ova baršunska mini haljina s našivenim šljokicama, upotpunjena je ravnim, elastičnim izrezom i kratkim rukavima, a u znaku je zavodljivih otkrivenih ramena te apliciranog baršuna s apliciranim šljokicama.

Foto: Zara

Foto: Zara

Cijena? 29,95 eura (225,66 kn).


VIŠE O TEMAMAhaljineZaraparty haljinehaljine za Božićhaljine za Novu godinuhaljine sa šljokicama
Povezano