U Sinsayu je suknja od 14,99 eura novi najprodavaniji komad

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 07.07.2024.

0

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Sinsay ima novi hit, na prvo mjesto najprodavanijih komada s potpisom ovog popularnog brenda probio se jedan istinski modni klasik - nezamjenjiva traper suknja u midi izdanju

Tko se još sjeća prvog dijela aktualne sezone? U proljeće smo zakoračili na krilima apsolutne vladavine denima, baš sve je najavljivalo sezonu kojoj će traper komadi vedriti i oblačiti. I to se zbilja i dogodilo. No, dolaksom ljeta, denim se malo povukao pred laganim, lepršavim materijalima, ali i pred lanom, koji proteklih tjedana igra značajnu ulogu.

No, traper efekt je traper efekt, s njim ne možete pogriješiti ni ljeti ni zimi. Uvijek je IN, a neki denim komadi nezamjenjivi su klasici. Među njima je, posebno u lejtnim danima, istaknuta traper suknja. A jedna takva probila se na prvo mjesto liste najprodavanijih komada u Sinsayu.

Sinsay

Sinsay

Novi Sinsay bestseler je ova klasična traper midi suknja ispranog izgleda, s prorezima. Ležeran komad koji ide uz baš sve ljetne topove, ali i sve moguće tipove ljetne obuće. A cijena iznosi: 14,99 eura.

Foto: Sinsay

Foto: Sinsay

Sviđa li se i vama, biste li nosili ovu suknju?


VIŠE O TEMAMAsuknjeSinsaytraper suknjedenim suknjemidi suknje
Povezano