U par poteza do ležerne punđe za novogodišnju noć

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.12.2014.

144

Ležerna punđa za novogodišnju noć

Ležerna punđa za novogodišnju noć

Otkrivamo kako u samo par poteza napraviti dojmljivu i elegantnu frizuru punog volumena i sjaja

Pripreme za Novu godinu započinju i par tjedana prije same proslave što i nije čudno budući da se radi o posebnoj večeri kad se ispraća jedno životno razdoblje i dočekuje neko drugo, nadamo se bolje. Posebnu pozornost polažemo na odabir odjeće, obuće, šminku i naravno frizuru. Sofisticirane, elegantne, otmjene frizure najčešće se sreću u novogodišnjoj noći i dobar su odabir jer najbolje pašu uz svečani outfit.

Donosimo par savjeta kako u samo par poteza napraviti dojmljivu i elegantnu frizuru punog volumena i sjaja. Sve što je potrebno za izradu ležerne retro punđe je tanki češalj za kosu, ukosnice, gumica i Batiste Batiste Dark & Deep Brown. Ista se frizura može napraviti i na svjetloj kosi s Batiste XXL Volume, Blush ili Strength & Shine šamponom.

Ležerna punđa za novogodišnju noć

Kosu nježno počešljajte i zagladite. Par centimetara iznad uha tankim češljem napravite razdjeljak i razdvojite kosu na dva dijela.

Protresite bočicu Batiste Dark & Deep Brown šampona za suho pranje, ravnomjerno raspršite malu količinu spreja s udaljenosti oko 30 cm na korijen i izrast po cijeloj dužini i lagano umasirate prstima. S obzirom da Batiste Dark&Deep Brown ima karakteristiku toniranja lagano će obojiti vašu kosu, prekriti izrast i eventualne sijede vlasi.

Kosu skupite na suprotnoj strani kao da ćete napraviti niski rep, a potom ju zavrtite prema unutra, povežite gumicom i oblikujte u opuštenu punđu. Krajeve punđe iznutra pričvrstite ukosnicama.

Batiste Dark & Deep Brown uz osjećaj čistoće i svježine kosu će lagano obojiti smeđom notom. Batiste Dark & Deep Brown masnoj, beživotnoj i izblijedjelo kosi u trenu daje osjećaj svježine, miris i lagani smeđi ton. Batiste Dark&Deep Brown jedini je proizvod na našem tržištu koji ima karakteristiku toniranja kose za smeđe i tamnosmeđe tonove, jer svi ostali dolaze u obliku bijelog praha. Proizvod lako prekriva izrast i sijede do slijedećeg bojenja kose.

Batiste proizvodi dostupni su u prodavaonicama dm-a i BIPA-e.

MPC / DM: Batiste Blush 29,90 kn; Batiste XXL 34,90 kn; Batiste Dark & Deep Brown 34,90 kn; Batiste Strength & Shine 34,90 kn.

MPC / Bipa: Batiste Blush 33,90 kn; Batiste Dark & Deep Brown 33,90 kn i Batiste XXL 33,90 kn.


VIŠE O TEMAMABatistepunđafrizure za Novu godinuBatiste XXL VolumeBatiste Batiste Dark & Deep Brown
Povezano