Hit frizure za doček Nove godine: Glamurozno i jednostavno!

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 30.12.2023.

0

Frizure za Novu godinu

Frizure za Novu godinu

Stiže nam Nova godina koja sa sobom donosi puno novih prilika i vječno pitanje: Kako urediti kosu za novogodišnji party? Imamo nekoliko jednostavnih i efektnih prijedloga!

Za doček Nove godine očekuje se da frizure budu kreativnije nego inače, ali to ne znači da će za njih trebati izdvojiti puno vremena. Ako još uvijek nemate ideju kako oblikovati kosu, kreativna direktorica Fabula de Forme Katica Topčić ima nekoliko odličnih prijedloga za jednostavne i prekrasne frizure s kojima ćete staru godinu ispratiti u najboljem mogućem izdanju.

2024. godina postavit će brojne nove trendove, ali neke frizure ipak su bezvremenske. "Glamurozna kosa visokog sjaja nije predviđena samo za modne piste i crveni tepih. Način na koji ćete upotpuniti svoje modno izdanje frizurom, pokazat će kakav stil njegujete - opušten, strog ili pak razigran", poručuje Katica Topčić.

Punđe u raznim verzijama, šinjoni, banane i skupljene frizure najdraže su stilistima poznatih zvijezda za crvene tepihe, premijere i modna događanja, a nekoliko je modernih verzija koje mogu upotpuniti svakodnevni look i dignuti ga na novu razinu.

Klasična punđa

Frizure za Novu godinu

Frizure za Novu godinu

Niska punđa s izvučenim pramenovima uvijek su savršen izbor s kojim nema greške. Služi kao odlična alternativa klasičnom šinjonu i zato je jedno od najpoželjnijih izdanja za svaku prigodu. Punđa je stil koji ostavlja puno prostora za kreativnost i dolazi u milijun verzija, a sbez obzira za koju verziju se odlučite, uvijek će izgledati spektakularno.

Frizure za Novu godinu

Frizure za Novu godinu

S druge strane, šinjon (franc. chignon) je izdanje koje nikada neće izaći iz mode. To je varijanta punđe u kojoj je kosa oblikovana na pozadini glave. Može se nositi nisko kod potiljka za elegantan i klasičan izgled ili visoko i malo razbarušeno za moderan izgled.

Frizure za Novu godinu

Frizure za Novu godinu

"Ako ga strogo zaližemo, takav će dojam i ostaviti, međutim ako ga malo razbarušimo i na nekoliko mjesta umetnemo sjajne kopče za kosu, djelovat će elegantno i opušteno. Ukrasi za kosu kao što su kopčice ili baršunaste mašne daju trenutni dojam, pogotovo na poludignutim frizurama i uvijek će pružiti dojam elegancije, svečanosti i glamura", savjetuje kreativna direktorica salona Fabula de Forma.

Frizure za Novu godinu

Frizure za Novu godinu

Klasične punđice možete pretvoriti u moderne i razigrane što je potpuna suprotnost klasičnom izgledu, na način da ih malo raščupate i postignete popularni messy look koji će upotpuniti ukrasna igla ili češljić s cirkonima ili cvjetićima.

Konjski rep

Iako duga kosa zahtijeva malo više pažnje i ljubavi, stvorena je za pregršt različitih frizura. Apsolutni hit posljednjih godina je konjski rep koji je spas za bad hair dane, a može biti visok, nizak, zaglađen ili razbarušen.

Frizure za Novu godinu

Frizure za Novu godinu

Za doček Nove Godine, neizostavni su ukrasi koji konjskom repu uvijek garantiraju drugačiji, edgy moment. ''Za ovaj novogodišnji party, konjski rep možete ukrasiti tankom pletenicom i omotati svilenom maramom kako biste postigli opušteni boho stil koji jednako tako može izgledati predivno i zabavno'', poručuje Katica Topčić.


VIŠE O TEMAMAklasična punđaparty frizurefrizure za Novu godinukonjski repFabula de FormaKatica Topčić
Povezano