U ovoj haljini ona je 'prava dama, od glave do pete'

Piše: N.J., Zagreb
Objavljeno 23.06.2022.

0

Foto: Zibar, CroModa

Foto: Zibar, CroModa

Ljetnih haljina nikad dosta, a još jedan model koji i nama i Instagram zajednici djeluje kao pun pogodak stiže nam s vruće, treće po redu subotnje špice u lipnju 2022.

Tko o čemu, mi o haljinama, a kako i ne bismo kad se u drugoj polovici lipnja baš sve vrti oko njih. I to oko onih laganih, ležernih, lepršavih ljetnih modela uz koje trebate samo jedan efektan par sandala. I sunčane naočale.
A ta ljetna jednostavnost vladala je i prošlosubotnjom špicom, na kojoj smo vidjeli niz inspirativnih haljinica koje kradu poglede. Ovo je jedna od njih.
Atraktivna Zagrepčanka za lipanjske je vrućine odabrala lepršavu laganu ljetnu haljinu s izrezom na trbuhu i visokim prorezom, začinjenu jednim pravim, osvježavajućim ljetnim printom. Uz haljinu je kombinirala trendovske ravne sandale sa zakovičastim detaljima na remenčićima oko gležnja, a look je zapečatila glamuroznom torbicom i sunčanim naočalama.


"Predivna", "TOP", "Prelijepa žena", "Prava dama od glave do pete" - to su Instagram reakcije na ovaj look. Slažete li se i vi s njima?

VIŠE O TEMAMAstreet stylešpicaZagrepčanke
Povezano