U Mohito je stigla haljina koja će mnogima uljepšati prosinac

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 30.11.2023.

0

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Prosinac nam donosi čarobnu blagdansku atmosferu, ali i čarobnu blagdansku modu, prepunu profinjenih i zavodljivih komada. U Mohito je stigla jedna haljina koja bi mogla biti prava zvijezda nadolazećeg perioda.

Studeni je odradio svoje, pred nama je finalni mjesec u godini. Prosinac donosi (pred)blagdansku čaroliju, zimsku idilu, lampice, šljokice, dobro raspoloženje, ali i puno lijepih darova. U modnom smislu, pred nama je mjesec rezerviran za profinjene i zavodljive party komade, a tome u prilog idu i nove prigodne kolekcije kojima su najpoznatiji brendovi obogatili svoju ponudu.

I u Mohito je stigla kolekcija neodoljivih party komada koji će vladati u prosincu, a čipka, crna boja i prozirni elementi očekivano su u prvom planu. Najveću pažnju privlači jedna haljina koja se savršeno uklapa u sve prethodno rečeno.

Mohito

Mohito

Našu pozornost privukla je prekrasna čipkasta maksi haljina u neprikosnovenom i u prosincu nezamjenjivom crnom izdanju. Haljina maksi duljine dugih rukava osvaja otkrivenim leđima te prorezom na stražnjem rubu, a upotpunjena je i visokim uspravnim ovratnikom. Ukratko - savršen party komad!

Foto: Mohito

Foto: Mohito

Cijena? 34,99 eura (263,63 kn).


VIŠE O TEMAMAhaljineMohitoparty haljinečipkaste haljinehaljine otvorenih leđa
Povezano