U Mango se ide po ovu čarobnu haljinu s jakom ljetnom vibrom

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 13.06.2024.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Ako bar malo pratite trendove, onda ste već informirani o povlaštenom statusu koji će heklani komadi imati ovog ljeta. Jedna takva haljina probija se ka vrhu Mangovog popisa najprodavanijih komada.

Već neko vrijeme znamo da će ovo ljeto biti u znaku heklanih komada, jednog od onih novih trendova koji će parirati vječnim klasicima poput bijele boje. Heklane kreacije zavladale su izlozima najpoznatijih high-street brendova, a najveći hit su, očekivano, haljine koje slijede ovaj fenomen.

Jedna takva probija se u krug najprodavanijih komada u lipnju u Mangovim trgovinama, uz bok seriji sandala i drugih tipova ljetne obuće. Riječ je, dakle, o haljini posebnog šarma koja je s razlogom zapela za oko brojnim obožavateljicama ovog španjolskog brenda.

Mango

Mango

Govorimo o ovoj heklanoj haljini s gumbima koja donosi pravu mediteransku morsku vibru i romantično prugasto dizajnersko rješenje koje spaja vječnu bijelu i koraljnocrvenu. Haljina ravnog midi dizajna s  kratkim rukavima i V-izrezom upotpunjena je otvorom na dnu, a uz standardne - dostupna je i u plus-size veličinama. I zbilja djeluje kao komad koji će popraviti svaki ljetni modni mozaik!

Foto: Mango

Foto: Mango

Ova trendi haljina u Mangu je dostupna po cijeni od 39,99 eura (301,30 kn).


VIŠE O TEMAMAheklane haljineMangohaljinemidi haljine
Povezano