U Mango je stigla HALJINA GODINE, i zbilja je čarobna

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 05.11.2022.

0

Foto: Mango

Foto: Mango

Party kolekcija Camille x Mango osvaja nabrijanim i nadasve glamuroznim komadima za noćne provode s kristalima, šljokicama i animal printom, a naš favorit je ova haljine

"Večer je prepuna prilika, ako ih znate iskoristiti. U svemiru Camille Charrière, sve je moguće, u samo jednom noćnom izlasku. Ona se prepušta čaroliji, prihvaćanjem neočekivanog. Ova ekskluzivna kolekcija zrači njezinim prepoznatljivim osjećajem za stil i vraća vas u kultni noćni život kasnih 90-ih i ranih 2000-ih", kaže Mango u opisu svoje nove party kolekcije prepune glamuroznih komada za noćne izlaske.

Camille x Mango

Camille x Mango

I zbilja, kolekcija Camille x Mango vrvi vrištećim komadima sa šljokicama, kristalima, metalik i prozirnim elementima i životinjskim printom, a njen najzanimljiviji dio svakako su haljine. I cijene su posebne, pa tako za neke komade treba izdvojiti i oko 2.000 kuna.

Foto: Mango

Foto: Mango

No, najskuplje često nije i najljepše, pa je tako naš favorit iz ove kolekcije prekrasna duga satenska haljina s printom leoparda, tankim bretelama i otvorenim leđima za koju treba izdvojiti 599,90 kuna.

Camille x Mango

Camille x Mango

Upečatljiv komad za sve posebne prigode i provode, nema dileme! Za kraj nas zanima i vaše mišljenje, biste li i vi nosili ovu party haljinu?


VIŠE O TEMAMACamille x Mangohaljineparty haljinehaljine za izlaskeCamille Charrierehaljine s printomhaljine otvorenih leđa
Povezano