U Mango je stigao PREKRASAN kaput koji ćete viđati na svakom koraku!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 14.01.2019.

74

Foto: Mango

Foto: Mango

Kaput od mješavine vune sa širokim reverima svojom nježnom svijetlosmeđom nijansom najavljuje ljepše lice zime i prvih proljetnih dana

U jeku siječanjskih sniženja u trgovine najpopularnijih high-street brandova pristižu neki novi komadi, za zimu, ali i za onu prvu, malo svježiju fazu proljeća. Među njima je i jedan prekrasan kaput koji se u tren oka probio na sam vrh liste bestselera na policama popularnog Manga.
Djevojke su i u Hrvatskoj naprosto poludjele za kaputom od mješavine vune sa širokim reverima koji je dostupan u dvije boje, ali koji se uvjerljivo najbolje prodaje u svojoj svijetlosmeđoj varijaciji, na samo granici bijele - nijansi koja najavljuje ljepšu i ženstveniju stranu zime.
Mango

Mango

Ovaj kaput struktiriranog dizajna s prugastom tkaninom i ukrasnom mašnom na pojasu ekskluzivno je dostupan u Mangovom online shopu po cijeni od 999,90 kuna. Je li i vama privlačan?

VIŠE O TEMAMAkaputiMangovuneni kaputidugi kaputiženski kaputi
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se