U inat Lagerfeldu – Heidi gola na naslovnici GQ-a

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 17.02.2009.

0

Kao u inat novim modnim neprijateljima, Sealova draga osvanula je na naslovnici GQ-a, nikad bolja i nikad ljepša, kao od majke rođena!

Heidi Klum za GQ (Foto: Gq-magazin.de)

Heidi Klum za GQ (Foto: Gq-magazin.de)

Njemačko izdanje magazina GQ za mjesec ožujak donosi pravu poslasticu za sve muškarce koji se ne slažu s Lagerfeldovim i Joopovim poimanjem ženske ljepote. Za one neupućene – poznati dizajneri su nedavno kritizirali izgled njemačke supermanekenke Heidi Klum, nazvavši je predebelom i preniskom za modnu pistu. Uz sve to, Joopa nervira i ''glupavo cerekanje'' 35-godišnjeg modela, a Lagerfeld je otišao i korak dalje s tvrdnjom da u Francuskoj nitko nije čuo za Heidi! Kao u inat novim modnim neprijateljima, Sealova draga osvanula je na naslovnici GQ-a, nikad bolja i nikad ljepša, kao od majke rođena! Heidi kaže da je za njeno seksipilno tijelo zaslužan suprug.


Golišave fotke Heidi Klum djelo su britanskog modnog fotografa Johna Rankina Waddella, poznatijeg pod jednostavnim umjetničkim pseudonimom – Rankin. 43-godišnji Britanac je svjetska zvijezda portretne fotografije pred njegovim objektivom blistali su Britney Spears, Kate Moss, Naomi Campbell, Kylie Minogue, Leonardo DiCaprio, Spice Girls, Holly Valance, Cate Blanchett, Damien Hirst, kraljica Elizabetha II i Tony Blair.


VIŠE O TEMAMAHeidi KlumKarl LagerfeldJohn Rankin Waddell
Povezano