Savjet slavne urednice: 'Ima jedna modna pogreška koju ne opraštam!'

Piše: T.M., Zagreb, New York
Objavljeno 24.02.2017.

295

We're #withher.

A post shared by Vogue (@voguemagazine) on


Anna Wintour, urednica američkog Voguea i jedan od najvećih svjetskih autoriteta u svijetu mode, ima jedan zlata vrijedan modni savjet za vas


Anna Wintour
već godinama je jedan od najvećih autoriteta u svijetu mode. Kao višegodišnja urednica vodećeg svjetskog modnog magazina, američkog izdanja Voguea, progovara iz moćne pozicije, njena riječ je svetinja, ona odobrava modne trendove i na određen način - ustupanjem Vogueove naslovnice - odlučuje tko zaslužuje ući u najuži krug svjetskih modnih ikona.

67-godišnja Anna zna puno toga o modi, ali kao najvažnije stvari, od kojih sve počinje, ističe udobnost i originalnost. Ako mora izdvojiti jedan modni savjet, onda je to ovo: "Jedna stvar je presudna: jednostavno se morate osjećati udobno u onome što nosite. Ako se ne osjećate dobro, ugodno i udobno, sav trud pada u vodu jer će to uočiti svi oko vas".

"Najvažnije je stvoriti svoj stil! On mora biti jedinstven, ali u tolikoj mjeri da se i drugi mogu identificirati s njim. Morate stvoriti vlastita modna pravila te biti uzor i inspiracija drugima oko vas. Modne trendove slijedite umjereno, nikada po svaku cijenu, uvijek u prvom planu moraju biti vaše tijelo i vaša osobnost", smatra Wintour.


VIŠE O TEMAMAAnna Wintourmodni savjetimodne pogreške
Povezano