U Hrvatsku stiže PRM, nova online modna trgovina

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 03.08.2023.

0

Foto: PRM

Foto: PRM

U Hrvatskoj je lansirana online modna trgovina PRM koja sa sobom donosi novi koncept premium streetwear mode

Modna trgovina Answear finalizirala je akviziciju marki Sneakerstudio i PRM i ujedinila njihove snage pa je time Sneakerstudio postao dio platforme PRM. Nova online trgovina razvija koncept kojim će odgovoriti na potrebe urbanog života i ponuditi niz ekskluzivnih marki tenisica i odjeće.

Na novoj online modnoj trgovini PRM, modni će entuzijasti na jednom mjestu moći pronaći još veću ponudu jedinstvenih tenisica i odjeće.

S ovim novim konceptom Answear širi poslovanje na nove sektore i skupine kupaca – osobito na Gen Z i kupce koji naginju ekskluzivnim i luksuznim proizvodima. Osim toga, Answear će se još više izdvojiti od svojih konkurenata – po pitanju ponude, ciljnih skupina i načinu komunikacije s njima.

Donedavni Sneakerstudio u svojem je asortimanu nudio proizvode modnih marki poput Adidas Originals, New Balance, Carhartt i Veja. Vodio je online trgovine u zemljama središnje i istočne Europe te plasirao proizvode i na tržišta zapadne Europe. S druge strane, PRM se specijalizirao za luksuznu uličnu i visoku modu, a neke od marki u njegovoj ponudi bile su Y-3, A.P.C., Marni, A-Cold-Wall, MISBHV i Rick Owens. Prodaja se odvijala preko međunarodne web-stranice i u butiku u Varšavi.


VIŠE O TEMAMAAnswearonline shoppingPRMinternet šopingSneakerstudio
Povezano