U Dubrovnik stiže 150 američkih putničkih agenata

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 19.10.2020.

0

Dubrovnik. Foto: CroModa

Dubrovnik. Foto: CroModa

Riječ je o međunarodnoj konferenciji američkih stručnjaka u turizmu, koja će se ove godine održati uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Dubrovnika

Potvrđeno je održavanje konferencije "ASTA Destination Expo 2020" u Dubrovniku od 3. do 6. prosinca 2020. Riječ je o međunarodnoj konferenciji američkih stručnjaka u turizmu, koja će se ove godine održati uz potporu Hrvatske turističke zajednice i Turističke zajednice grada Dubrovnika i jedinstvena je prilika za promociju Dubrovnika i cijele Hrvatske.
ASTA konferencija najznačajniji je korak za turizam uslijed krize uzrokovane pandemijom korona virusa, a održavanje iste optimistična je i snažna poruka cijeloj putničkoj industriji. Konferencija će se održati u nešto manjem obujmu, kako bi se ispoštovale sve mjere nacionalnog stožera i održala sigurnost posjetitelja i domaćina. Očekuje se sudjelovanje oko 150 američkih agenata i savjetnika, što je iznimno veliki uspjeh u trenutnoj krizi i restrikcijama letova od SAD-a do Hrvatske.
Ugošćavanje oko 150 američkih stručnjaka u turizmu u Dubrovniku, koji će na B2B sastancima direktno s hrvatskim pružateljima usluga u turizmu dogovarati poslove, zasigurno će ovu konferenciju učiniti najvažnijim turističkim događajem za hrvatski turizam u 2020. godini. Hrvatske turističke agencije, hoteli i ostali pružatelji usluga u turizmu iskazali su veliki interes za izlaganjem na Trade show-u i B2B sastancima u okviru ASTA konferencije, a američki agenti u Hrvatskoj će se zadržati u prosjeku od 7 do 10 dana, putujući kroz ostale dijelove naše zemlje prije i poslije konferencije.

Podsjetimo kako je intenzivna promocija Hrvatske na američkom tržištu u proteklom razdoblju rezultirala prestižnom nagradom te je Hrvatska na godišnjoj konvenciji ASTA Global Live proglašena "Međunarodnom destinacijom godine 2020.". Radi se o prestižnoj nagradi koju dodjeljuje udruga američkih stručnjaka u turizmu ASTA, a koja je od neprocjenjive vrijednosti za promociju Hrvatske.

VIŠE O TEMAMAhrvatski turizamHrvatska turistička zajednicaDubrovnik
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se