U C&A je stigao kaput koji će se mnogima svidjeti

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 01.10.2023.

0

Foto: C&A

Foto: C&A

To što su temperature i dalje više ljetne nego jesenske ne znači da na vrijeme ne treba uloviti kaput za one malo hladnije dane. Jedan dobar prijedlog stiže iz trgovina brenda C&A.

Jesen i dalje ima sve karakteristike ljeta, a kako je krenulo - dobar dio listopada mogao bi proteći u znaku visokih temperatura. No, hladniji dani će doći prije ili poslije, a oni najbolji komadi za jesen i zimu mogli bi se brzo rasprodati. Nemojte dozvoliti da vas ona 'prava' jesen iznenadi, svoju garderobu na vrijeme osvježite toplim novitetima.

Uskoro će našim ulicama zavladati kaputi svih oblika i boja, a mi smo jedan efektan model koji će zadovoljiti različite ukuse i stilove pronašli na policama modne kuće C&A. Riječ je o 'casual' klasiku s kojim nema greške, tako da ni ne treba čuditi da već privlači veliku pažnju.

C&A

C&A

Naš favorit iz nove kolekcije brenda C&A je ovaj klasični kaput u vrlo zanimljivom tamnonarančastom izdanju. Boja djeluje kao pravo osvježenje, spremna je 'razbiti' sive dane, ali treba napomenuti da je osim u ovoj nijansi - ovaj kaput dostupan i u crnoj, tamnoplavoj, tamnocrvenoj i svijetlosmeđoj boji. Cijena? 59,99 eura.

Foto: C&A

Foto: C&A

Zanima nas i vaše mišljenje o ovom potencijalnom jesenskom hitu, biste li ga nosili?


VIŠE O TEMAMAkaputiC&Aženski kaputi
Povezano