U 5 minuta do savršenog make-upa i besprijekornog izgleda

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.10.2010.

0

Ilustracija | Foto: Revlon

Ilustracija | Foto: Revlon

Ne namjeravate se ujutro dizati pola sata ranije kako bi se našminkali, ali ipak želite izgledati lijepo, njegovano i sređeno? Evo kako u pet minuta možete imati kompletan make-up.

1. minuta – korektor: Najpraktičnije je da sve što mislite sljedeće jutro koristiti za šminkanje, da pripremite večer prije. Važno je reći i kako nije dobro nanositi kremu i hidratizirati kožu u sklopu 5-minutnog make up-a, jer nakon nanošenja kreme, koži treba najmanje 10 minuta da ju upije. U sklopu prve minute nanesite korektor na eventualna problematična mjesta poput podočnjaka, bubuljica, ožiljaka i T-zone.

2. minuta – podloga: Dobra podloga je pola make-up-a, zato u sklopu druge minute nanesite tekući puder i dobro 'zagladite' cijelo lice.


3. minuta – oči: Vjerojatno već imate najdraže sjenilo te znate kako ga pravilno nanijeti. U nekoliko poteza četkicom završili ste sa sjenilom nakon kojeg stavite jedan sloj maskare – što je dovoljno za dnevni elegantan izgled.


4. minuta – rumenilo: Rumenilo je potrebno za poseban touch cijelom make up-u. Kako bi što brže, a uspješno obavili 'posao', trik je u velikoj četki. Samo nekoliko poteza oko jagodica i završili ste s rumenom minutom.


5. minuta – usnice: Usnice su posljednja postaja do savršenog make up-a. Ako preferirate definirane usnice, za početak ih iscrtajte olovkom, a nakon toga nanesite sjajilo ili ruž, ovisno o preferenciji. A za one koji vole nježniji make-up, dovoljno je sjajilo za usne!


5 minuta i spremni ste za izlazak, dotjerane i zadovoljne svojim izgledom!


www.she.hr

VIŠE O TEMAMAkorektorrumenilopodloga za make-up
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se