Turkish Airlines ponovno spaja Dubrovnik i Istanbul

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.01.2021.

0

Foto: Turkish Airlines

Foto: Turkish Airlines

Direktna zračna linija s Istanbulom od izuzetne je važnosti za Dubrovnik jer je poveznica putnicima iz Azije i Amerike, kažu iz Hrvatske turističke zajednice

Na inicijativu Turističke zajednice grada Dubrovnika održan je sastanak predstavnika Turističke zajednice grada Dubrovnika s predstavnicima Turkish Airlinesa. Tema sastanka bila je ponovno pokretanje direktnih letova iz Istanbula za Dubrovnik u nadolazećoj turističkoj sezoni. Direktna zračna linija s Istanbulom od izuzetne je važnosti za Dubrovnik jer je poveznica putnicima iz Azije i Amerike.
Direktor dubrovačke podružnice Turkish Airlinesa naglasio je da su optimistični u vezi ponovne uspostave direktnih letova Istanbul – Dubrovnik početkom turističke sezone zbog pojave cijepiva i povoljnije epidemiološke situacije.
Na sastanku je bilo govora i o marketinškim aktivnostima Turističke zajednice grada Dubrovnika u okviru promotivne platforme Turkish Airlinesa te suradnji za ugošćavanje novinara i influencera.

Avioprijevoznik Turkish Airlines, kao jedna od vodećih zrakoplovnih tvrtki na svijetu raspolaže s oko 360 zrakoplova, leti u 127 zemalja, 319 gradova te slijeće u 323 zračne luke. U Dubrovnik je Turkish Airlines počeo letjeti 2016. godine svakodnevno tijekom ljetnih mjeseci, a ubrzo zatim je uveo i zimske letove četiri puta tjedno.

VIŠE O TEMAMAzračne linijeTurkish AirlinesDubrovnikhrvatski turizam
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se