Tri godine Muzeja Iluzija: Od Zagreba od Kuala Lumpura

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 26.06.2018.

1

Muzej Iluzija slavi treći rođendan

Muzej Iluzija slavi treći rođendan

Nakon Zadra, Ljubljane, Beča, Omana i Beograda; danas, 26.6.2018. godine otvara se Muzej Iluzija i u Kuala Lumpuru, u dalekoj Maleziji

Muzej Iluzija s preko 70 različitih eksponata nudi intrigantno vizualno, osjetilno i edukativno iskustvo u zabavnoj avanturi za sve generacije. Kroz atraktivne i zabavne varke posjetitelji će mnogo naučiti o vidu, percepciji, ljudskom mozgu i znanosti te će moći bolje razumjeti zašto oči vide stvari koje mozak ne razumije. Istražite našu zbirku holograma, gledajte kako se u jednom trenutku pretvarate u diva dok se vaši prijatelji u drugom kutu Amesove sobe smanjuju, vratite se u djetinjstvo gledajući kroz veliki kaleidoskop ili testirajte svoje sive moždane stanice u našoj pametnoj igraonici.
U isto vrijeme imamo još razloga za slavlje: 22.5.2018. Muzej iluzija je otvorio svoja vrata i u nama susjednoj Srbiji, u centru Beograda u Nušićevoj 11.
Muzej Iluzija od danas i u Kuala Lumpuru

Muzej Iluzija od danas i u Kuala Lumpuru

Nakon Zadra, Ljubljane, Beča, Omana i Beograda; danas, 26.6.2018. godine otvara se Muzej Iluzija i u Kuala Lumpuru, u dalekoj Maleziji. Time se ovaj jedinstveni hrvatski muzej proširio na ukupno 7 gradova diljem svijeta, a otvorenja u mnogim drugim gradovima stižu ubrzo.
 
Ekipa Muzeja Iluzija

Ekipa Muzeja Iluzija

Muzej Iluzija poziva sve generacije da dođu, zabave se i nauče nešto novo sa s osmjehom na licu jer u ovom muzeju ništa nije onakvo kakvim se čini! Čekamo vas na adresi Ilica 72, Zagreb; svaki dan od 09:00 do 22:00 sata.

VIŠE O TEMAMAMuzej Iluzijamuzeji u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se