Trgovine u Cvjetnom: Dior, D&G, Just Cavalli, Galliano...

Piše: CroModa.com
Objavljeno 05.04.2011.

0

Novi stambeno-poslovni kompleks Cvjetni investitora Hoto grupa, svoja će vrata na zagrebačkom Cvjetnom trgu otvoriti u četvrtak, 7. travnja točno u 11 sati.

Novi stambeno-poslovni kompleks Cvjetni, investitora Hoto grupe, svoja će vrata na zagrebačkom Cvjetnom trgu otvoriti u četvrtak, 7. travnja točno u 11 sati. Cvjetni će u najuže središte Zagreba donijeti novih 50-ak trgovina, barova, restorana te će otvoriti novih 715 radnih mjesta.

Shopping centar Cvjetni

Shopping centar Cvjetni

Cvjetni je investicija vrijedna 108 milijuna eura i sastoji od tri osnovne cjeline; prva cjelina je javna gradska šetnica namijenjena za shopping i cjelodnevnu zabavu s brojnim sadržajima za građane, od kojih 80 posto pripada modi, obući, ekskluzivnoj galanteriji i kozmetici. Drugu cjelinu čini rezidencijalni blok sa 56 luksuznih stanova, a treću kompleks podzemnih garaža s 320 javnih i 106 privatnih parkirnih mjesta. Ekskluzivni agent za zakup prostora je tvrtka Spiller Farmer uz čiju je pomoć iznajmljeno 100 posto prostora u Cvjetnom, što je dobar pokazatelj vrijednosti lokacije na Cvjetnom.

Unutrašnjost Cvjetnog je nova i natkrivena pješačka zona površine 2500 četvornih metara koja spaja Cvjetni trg i Varšavsku ulicu. Ta će zona unutar Cvjetnog za građane će biti otvorena 24 sata i činit će novo urbano okupljalište i svojevrsni „check point“. Najveća atrakcija Cvjetnog, pet luksuznih penthousa, tzv. Zagrebačkih kristala na vrhu kompleksa još nisu dovršeni, ali se njihov dovršetak očekuje najdulje za dva mjeseca.

Zbog radne nedjelje u Cvjetnom centar Zagreba će dodatno oživjeti, a građani će dobiti dovoljno dodatnih sadržaja tijekom cijeloga dana. Supermarket unutar Cvjetnog radit će od 7 do 22 sata radnim danima i subotom te od 7 do 19 nedjeljom. Ugostiteljski lokali svakim danom bit će otvoreni od 7 do 23. Pojedini lokali radit će do dva ujutro. Ostale trgovine imaju radno vrijeme od 9 do 21 svakim danom osim nedjelje i od 10 do 19 nedjeljom.

Osnovni motiv otvorenja Cvjetnog je gradska ulica, a ideja je prenijeti šarm i sadržaje zagrebačkih ulica u sam Cvjetni. Građane će tako u četvrtak tijekom cijeloga dana zabavljati brojni ulični svirači koje građani inače mogu susretati na ulici, klaunovi, žongleri, pantomimičari, mađioničari, vozači monocikla, djevojke u platnu, facepainting, zagrebačke kumice s pušlekima cvijeća i još puno toga.

Građane u četvrtak od 10 sati očekuje besplatni doručak na Cvjetnom trgu uz krafne, croissante i kavu. Navečer, u 19 sati Cvjetni građanima poklanja koncert ansambla Cvjetni i organizira izvlačenje nagradne igre Cvjetnog, Konzuma i H&M-a u kojoj će sudionici moći osvojiti vrijedne nagrade centra Cvjetni.

Brendovi koji će se naći u Cvjetnom: DM, Apple, Sony, Toshiba, Asus, Hallmark Babies, One2Play, Rituals, Living room, MBT antishoe, Konzum, Dermacare, H&M, L'Occitane, Chantelle, Passionata Zimmerli & Gerbe, Replay, V.B.Z. bookstore, Timberland, S&V Optika, Kenzo, Dior, Ungaro, D&G, Just Cavalli, GF Ferre, Galliano, Porsche design, Trussardi Jeans, Monsoon, Accesorize, Douglas, Tag Heuer, G point, OTP banka, mjenjačnica, Šarlota slastice, Tommy Hilfigher, Pepe Jeans, Mass, Scotch & Soda, Guess, Jessica Simpson, BCBG, Ugg, POLO, Buggie, Bikkembergs, S.Oliver, Wolford.


Povezano