Trendovi za (rano) proljeće 2019: Žuta boja na 10 načina

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 15.01.2019.

179

Orsay u znaku žutih noviteta

Orsay u znaku žutih noviteta

U čarima žute uživat ćemo i na prijelazu iz zime u proljeće, a Orsay je pripremio izvrsnu ranoproljetnu kolekciju koja doslovno vrvi efektnim komadima u ovoj veseloj boji

Što će povezati aktualnu zimu i nadolazeće proljeće? Boje! I zelena i ružičasta, ali ipak iznad svega - veličanstvena žuta! Boja koja je jako popularne i ove zime, na prijelazu sezona neće otići sa scene, naprotiv, dobit će još značajniju rolu. Nosit ćemo je u svim mogućim kombinacijama i baš na svim komadima odjeće, a nova kolekcija njemačkog branda Orsay u potpunosti je u znaku žute.
Foto: Orsay

Foto: Orsay

Žutu ćemo naredne sezone najviše kombinirati s crnom i zelenom, u preostalom diejlu zime naprosto ćete morati imati bar jedan žuti šal ili žuti džemper, a u prvim proljetnim danima nosit će se lagani žuti kaputi i jakne, kardigani, 'hudice' i obične majice dugih i kratkih rukava.
Orsay za prijelaz iz zime u proljeće 2019.

Orsay za prijelaz iz zime u proljeće 2019.

Izdvojili smo najzanimljvije žute novitete iz Orsaya, a novu kolekciju prate i prigodni vizuali prepuni inspirativnih kombinacija sa žutim must-have komadima. Nadahnite se i sa stilom zakoračite iz zime u proljeće!

Maštovite ranoproljetne ideje sa žutom bojom

Maštovite ranoproljetne ideje sa žutom bojom

Žuti šal je must-have

Žuti šal je must-have

Foto: Orsay

Foto: Orsay

VIŠE O TEMAMAžuta bojaOrsayblejzeridžemperišalovikardiganivestebluzemajice dugih rukava
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se