Trendovi za plažu: Žive boje i trendi uzorci za ljeto 2017.

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 09.05.2017.

0

Lisca - kupaći kostimi za ljeto 2017.

Lisca - kupaći kostimi za ljeto 2017.

Od donjih dijelova ove će sezone zasigurno biti hit nove rio gaćice, koje sa strane imaju blago povišen nožni izrez, koji se ponovno vraća kao modni trend.

Ljeto će biti obojeno u print cvijeća, palmi i pepita uzorak, žive boje i trendi uzorke. Kupaći kostimi Lisca Fashion naglasit će žensko tijelo atraktivnim modelima, koji se mogu međusobno kombinirati prema želji jer su sve serije separatne. 

Kupaći kostimi se odlikuju ugodnim materijalom, koji se brzo suši i izrađen je iz nove generacije mikro poliestarskih vlakana, kao i tehnološki i ekološki usavršenim materijalom VITA, dobivenim recikliranjem koji pored udobnosti nudi i oblikovanje tijela i zaštitu pred UV zrakama.

Liniju kupaćih kostima Lisca Fashion karakteriziraju trendi krojevi grudnjaka, među kojima se izdvajaju grudnjak s pjenasto oblikovanim košaricama i ugrađenim skrivenim potporama te bez šavova El Grado, novi push up grudnjak Forio za još zavodljiviji dekolte te grudnjaci koji odostraga kod kopče imaju preklop koji omogućuje prilagođavanje opsega.

A od donjih dijelova ove će sezone zasigurno biti hit nove rio gaćice, koje sa strane imaju blago povišen nožni izrez, koji se ponovno vraća kao modni trend. Oduševit će i različiti modeli jednodijelnih kupaćih kostima koji lijepo obujme tijelo i učine ga još ženstvenijim.

Serije kupaćih kostima poživljene su različitim dodacima, koji su izrađeni od ugodnog padajućeg pletiva, u različitim bojama i uzorcima, koji dopunjuju pojedine serije. Ljetnu će garderobu tako dopuniti trendi parea, kaftani i tunike.


VIŠE O TEMAMAkupaći kostimiLiscabadićitunikekaftanijednodijelni kupaći kostimidvodijelni kupaći kostimi
Povezano