Trendi nijanse za kosu koje ćemo nositi ove zime

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 12.11.2018.

15

Toasted Coconut | Foto: Saša Burić

Toasted Coconut | Foto: Saša Burić

Predstavljamo 3 must-have trenda hladne sezone na odabranim modelima: Nude Blonde na Miriam Jadrić, Toasted Coconut na Miji Jakelić i Greyish Red na Ivani Delič

Popularni frizerski studio Marinela Hair Design iz Solina, ovog je vikenda bio prava oaza ljepote i najvećih trendova kada je riječ o bojanju kose. Upravo ovdje održana je pretposljednje predstavljanje kampanje "Kosa kao remek djelo", osmišljene od strane beauty kompanije Keune Haircosmetics.

Foto: Saša Burić

Foto: Saša Burić

Prikazana su ukupno 3 must have trenda hladne sezone na odabranim modelima: Nude Blonde na Miriam Jadrić, Toasted Coconut na Miji Jakelić i Greyish Red na Ivani Delič, a nastala su pomoću vještih ruku vlasnice salona Marinele Grančić te Ana Jadrić i Blanka Stojan. Toasted Coconut nijansa je koja je apsolutno zaludila beauty svijet.

Nude Blonde

Nude Blonde

Radi se o idealnoj kombinaciji različitih toplo-hladnih nijansi, a dobiva se balayagem, s vrlo dubokom bazom te bogatim i tamnim korijenom kose, koji gradirano i mekano prelazi u toplije, kremasto plave tonove, da bi naposljetku sami vrhovi kose bilo ledeno plavi. Nude Blonde nježna je boja vanilije, meka i kremasta, nova it nijansa plave boje koja nosi jednaku količinu toplih i hladnih podtonova, stvarajući tako vrlo prirodan i blag izgled.

Greyish Red

Greyish Red

Greyish Red divna je nijansa duboke crvene boje, s tamnijim vrhovima. Savršena je za sve one koji bi voljeli isprobati crvenu boju kose, ali u ponešto smirenoj i zagasitoj kombinaciji.

Nakon dnevnog, održan je i večernji event, na kojem se ujedno proslavio i rođendan Marinela Hair Designa. Osim u prigodnom osvježenju, za koji se pobrinuo Somersby, svi okupljeni uživali su u mini videu uratku „making of“ navedena 3 trenda.


VIŠE O TEMAMAboje za kosuKeune Haircosmeticsplavušecrvena kosaplava kosasiva kosaMiriam JadrićMarinela Hair Design
Povezano