Trendcy podržava mlade nade hrvatskog modnog dizajna

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 23.05.2014.

0

Trendcy

Trendcy

Osim što dizajneri uz dobivaju svoj globalni online dućan, Trendcy im na svojoj stranici osigurava i PR

Svima nam je poznato kako su start-up kompanije u svijetu sve uspješnije, popularnije i sve interesantnije investitorima. Tako je prije godinu i pol pokrenuta i jedna zanimljiva modna start-up kompanija, Trendcy, svojevrsna online platforma za predstavljanje i prodaju mladih dizajnerskih imena, modnih kuća i brandova. Posebno je zanimljivo da su američki buyeri upravo u hrvatskim dizajnerima prepoznali ogromnu količinu kreativnosti.
Trendcy je tako ove godine "otkrio" i talent dizajnerica Ana-Marije Kralj i Mirjam Krajine koje stoje iza mladog modnog branda Kralj & Krajina, te ih odlučio poduprijeti sponzoriravši proizvodnju i promociju kolekcije za sezonu jesen/zima 2014.
Osim podrške mladim modnim nadama, Trendcy je na Fashion Week Zagreb doveo svjetske brandove Maison Marquise iz Budimpešte i The Wandering Collective iz Barcelone.

Trendcy je modna start-up kompanija osnovana 2012. godine u San Franciscu, službeno globalno lansirana ranije ove godine. Na Trendcyju možete kupiti odjeću i modne dodatke od preko stotinu modnih dizajnera iz više od dvadeset i šest zemalja diljem svijeta među kojima je i osam dizajnera iz Hrvatske, a to su: Kralj&Krajina, Hippy Garden, Aleksandar, Twins, Kate Almighty, Vain, Olja and JA by Jelena Aleksić.

www.trendcy.com

www.trendcy.com

Ono što je posebno zanimljivo i što ovoj modnoj platformi osigurava uspjeh u budućnosti jeste da se na nju može prijaviti svaki modni dizajner, brand ili modna kuća, i to trenutno besplatno, što globalno otvara ogromne mogućnosti i za Trendcy i za mlade dizajnere koji tako svoju odjeću bez problema mogu distribuirate u sve kuteve svijeta.

No, Trendcy nije samo online platforma za prodaju mladih dizajnera, već digitalna interaktivna digitalna modna platforma koja spaja kupce, dizajnere i velike robne kuće, ali i podupire mlade kreativne dizajnere diljem svijeta i daje im prostor za njihovo predstavljanje. Osim što dizajneri uz Trendcy dobivaju svoj globalni online dućan, Trendcy dizajnerima na njihovoj stranici osigurava globalni PR, povezuje ih s blogerima, profesionalcima u modnoj industriji, tvornicama, kao i većim modnim i ronim kućama.

Dosad ste artikle većine hrvatskih modnih dizajnera mogli kupiti isključivo u njihovim dućanima uglavnom u Zagrebu, a sada ih možete pronaći i na jednostavan i siguran način kupiti i putem weba na platformi Trendcy.com.

VIŠE O TEMAMAonline shoppingmodna industrijaKralj&KrajinaTrendcy
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se