Tram 11 u četvrtak u Vintage Industrialu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 18.10.2021.

0

Tram 11 u Vintage Industrialu

Tram 11 u Vintage Industrialu

Target i General Woo će u jedinstvenoj klupskoj atmosferi podsjetiti na kultne numere s prva dva albuma, ali i predstaviti materijale s nadolazećeg izdanja

Dostava Zvuka dovodi legendarni zagrebački hip hop dvojac Tram 11 u četvrtak 21. listopada u Vintage Industrial. Target i General Woo će u jedinstvenoj klupskoj atmosferi podsjetiti na kultne numere s prva dva albuma, ali i predstaviti materijale s nadolazećeg izdanja.
Nenad Šimun (Target) i Srđan Ćuk (General Woo) karijeru benda Tram 11 započeli su 1996. godine postavljajući temelje domaćeg hip hopa. U diskografiji broje albume „Čovječe ne ljuti se” (1999.), „Vručina gradskog asfalta” (2000.) i kompilaciju „Tajna crne kutije” (2003.), nakon koje prestaju sa zajedničkim radom i posvećuju se solo karijerama.
Na njihovo ponovno okupljanje čekalo se 14 godina, a da je publika itekako željna još uvijek aktualnih oštrih kritika sustavu i društvu potvrdila je činjenica da se povratnički koncert u Domu sportova rasprodao u rekordnom roku. Vintage Industrialom u četvrtak će se oriti hitovi poput „Vrućina gradskog asfalta”, „Samo kod nas”, „Kaj ima lima”, „Pad sistema” i brojne druge koje su se urezale u odrastanje generacija i oblikovale domaću i regionalnu scenu.

Foto: Mare Milin

Foto: Mare Milin

Ulaznice u pretprodaji po cijeni od 80 kn mogu se kupiti u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), ili putem Entrio sustava. Na dan promocije za ulaznice će biti potrebno izdvojiti 90 kn.

Koncert organizira Dostava Zvuka.

VIŠE O TEMAMATram 11Vintage Industrial Barkoncerti u ZagrebuGeneral Woo
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se