Tram 11 priprema seriju koncerata u Tvornici kulture

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 06.03.2018.

0

Tram 11 u Domu sportova

Tram 11 u Domu sportova

Old school rap rokanje, u kapacitetu od samo 1.300 po danu, svakako je prava poslastica za one koji band, nakon svih ovih godina, žele doživjeti i u klupskom okruženju

Nakon spektakla u Domu sportova pred 9.000 ljudi i jednog od najbrže rasprodanih koncerata nekog hrvatskog izvođača uopće, Tram 11 su se odlučili na tri intimnija klupska koncerta u zagrebačkoj Tvornici kulture koji će se održati od 12. do 14. travnja.
S obzirom na to da ulaznica za Dom sportova nije bilo nevjerojatnih 45 dana uoči koncerta I da su cijene kod preprodavača dostizale i 700 kn za očekivati je da karte za ovako ekskluzivne klupske koncerte u malom kapacitetu planu prilično brzo, a što je prema zadnjim informacija zaista i slučaj.
Old school rap rokanje, u kapacitetu od samo 1.300 po danu, svakako je prava poslastica za one koji band, nakon svih ovih godina, žele doživjeti i u klupskom okruženju. Bit će to ujedno i posljednji samostalni nastupi banda u Zagrebu za jedno duže razdoblje. Band ne isključuje mogućnost nastupa na festivalima ili grupnim koncertima u svom gradu, no što se tiče samostalnih cjelovečernjih setova, nastupi u Tvornici posljednji su u Zagrebu za neko duže vrijeme. Na svakom od tri koncerta band će imati jaku predgrupu, goste te after party u Malom pogonu.

Ulaznice se mogu kupiti za 90 kuna u Dirty Old Shopu (Tratinska 18), Rockmarku (Berislavićeva 13) i Aquarius CD Shopu (Varšavska 13), na svim prodajnim mjestima Eventima i online na www.eventim.hr.

VIŠE O TEMAMATram 11Tvornica kulturekoncerti u Zagrebu
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se