Trajna uspomena na povijesni uspjeh Vatrenih u obliku sata!

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 12.11.2018.

30

Nautica

Nautica

Uskoro u Watch Centar poslovnice i na webshop satovi.com stiže Nautica Limited Edition sat, posvećen upravo uspjehu Vatrenih u Rusiji

Neke uspomene nikad neće izblijediti iz naše memorije ali nekad bi bilo lijepo imati i opipljivi trag na njih. Jedna takva priča koja definitivno ostaje u kategoriji nezaboravnih je i povijesni uspjeh hrvatske nogometne reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji ove godine, s kojeg su se naši dečki vratili sa srebrnim medaljama oko vrata i tako napravili najbolji nogometni rezultat u hrvatskoj povijesti. Zajedno s njima smo se radovali, smijali, slavili i plakali, a sad kad su se dojmovi slegnuli, možemo se pobrinuti i za fizički trag na tu priču.
Uskoro u Watch Centar poslovnice i na webshop satovi.com stiže Nautica Limited Edition sat, posvećen upravo uspjehu Vatrenih u Rusiji. Sat je specifičan po tome što se u unutrašnjosti kućišta nalaze motivi bijelo – crvenih kvadratića (ili slavnih kockica), na poleđini kućišta je ugravirana posveta srebrnima 2018., a sat dolazi u boxsetu s dva dodatna remena (pogađate, boje remenja su crvena, bijela i plava).
Foto: Watch Centar

Foto: Watch Centar

Nautica Limited Edition posvećena uspjehu Vatrenih u prodaju stiže malo prije Božića, što ju čini idealnim poklonom za pod bor, a svi vi koji ste već sada i na prvi pogled pali na ovog ljepotana uskoro ćete imati mogućnost prednarudžbe. Za detalje poput datuma zaprimanja prednarudžbi pratite stranicu satovi.com i društvene mreže Watch Centra kako biste reagirali na vrijeme i tako si uštedjeli i novac. Naime ovaj sat će u prodaji imati cijenu 1.399,00 kn, dok ćete ga u pretprodaji moći naručiti već za 999,00 kn.

Imajući na umu činjenicu kako ćete uskoro imati tu čast da svoju kolekciju satova obogatite jednim ovako prekrasnim satom i još prekrasnijom uspomenom, isplati se čekati novosti vezane uz prednarudžbu kako bi ga nabavili po povoljnijoj cijeni.

VIŠE O TEMAMAsatoviWatch Centarručni satoviHrvatska nogometna reprezentacija
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se