Vatrene tenisice! Najbolji modeli za navijanje za EURO 2024

Piše: Sponzorirani članak, Zagreb
Objavljeno 03.06.2024.

0

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Navijačka kolekcija u Planet obući donosi najbolje modele sportskih tenisica sa hrvatskom šahovnicom za nadolazeći EURO 2024 koje morate imati!

Europsko nogometno prvenstvo 2024. donosi ne samo vrhunski nogomet već i priliku za izražavanje navijačke strasti kroz modu. Hrvatski navijači, sa svojim prepoznatljivim stilom, kombinacijom boja i energijom, uvijek su među najzapaženijima. Tenisice sa šahovnicom, kao simbol ponosa i slave hrvatskog naroda, bit će nezaobilazan dio navijačkog outfita. Navijačka kolekcija u Planet obući donosi najbolje modele sportskih tenisica sa hrvatskom šahovnicom koje morate imati!

Navijaj sa stilom - specijalna kolekcija tenisica sa šahovnicom

Jedan od najzanimljivijih modnih trendova za navijače na EURO 2024. bit će tenisice sa šahovnicom. Ove tenisice kombiniraju udobnost, stil i navijački duh na najbolji način, omogućavajući hrvatskim navijačima da podrže svoju reprezentaciju na svakom koraku.

Planet obuća

Planet obuća

Tenisice sa šahovnicom dolaze u 3 različita modela: bijele tenisice koje na stražnjem dijelu imaju apliciranu crveno-bijelu šahovnicu, crne tenisice sa bijelim potplatima i bočnom crno-bijelom šahovnicom te bijele tenisice sa bočnom crveno-bijelom šahovnicom. Potonja dva modela su ujedno i tenisice dječjih veličina što ih čini idealnim odabirom za male navijače, odnosno za udruženo obiteljsko bodrenje Vatrenih!

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Jedna od ključnih karakteristika ovih tenisica je, uz neodoljivi dizajn, njihova udobnost. Navijači često provode sate stojeći i hodajući, bilo na stadionima, kod kuće ili kod grupnog gledanja utakmica u kafićima, pa je udobna obuća neophodna. Još kada svojim dizajnom odašilje posebnu poruku i stoji kao simbol ponosa i pripadnosti, izbor je jednoglasan: Elviton tenisice sa šahovnicom savršen su odabir! Uz pružanje maksimalne udobnosti i podrške stopalima, one omogućavaju navijačima da ostanu aktivni i energični tokom cijelog dana.

Planet obuća

Planet obuća

Od tribina do treninga - tenisice za navijače i sportaše

Navijanje je srce i duša svakog nogometnog događaja, a vizualna obilježja igraju bitnu ulogu u izražavanju navijačke strasti. Osim odabira Elviton tenisica sa hrvatskom šahovnicom, u ponudi Planet obuće možete pronaći i vrhunske modele za profesionalno i rekreativno bavljenje sportom poput Joma tenisica, službenog branda sportske obuće brojnih svjetskih reprezentacija.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Bilo da trenirate outdoor ili indoor nogomet, ili se bavite trčanjem, tenisom ili vježbanjem u teretani odabir pravilnih tenisica za specifičnu sportsku aktivnost od ključne je važnosti. Amortizacija udaraca, izdržljivost pritiska, udobnost i stabilnost vrlo su važne komponentne prilikom odabira odgovarajućeg modela tenisica.

Planet obuća

Planet obuća

Primjerice kod tenisica za trčanje važno je da imaju pojačani prednji dio te fleksibilne potplate. Kod trčanja po ravnim površinama predlažu se ravni đonovi, dok za trčanje po šumi ili šljunku odaberite tenisice s jačim đonovima s ripnama.

Foto: Planet obuća

Foto: Planet obuća

Sportska kolekcija u Planet obući nudi odlične tenisice za indoor sportske aktivnosti poput dvoranskog nogometa. Oduševit će vas njihov aerodinamičan dizajn, neklizajuće potplate, pojačani prednji i stražnji dijelovi koji štite nogu od ozljeda, kompaktnost izvedbe te odlično prijanjanje uz nogu. Ostvarite najbolje rezultate najboljim izborom sportskih tenisica!

Planet obuća

Planet obuća

Europsko nogometno prvenstvo 2024. donijet će puno uzbuđenja i nade za Hrvatsku. Uz strastvene navijače, prepoznatljive modne detalje i posebne Elviton tenisice sa šahovnicom, navijačka kultura će još jednom zasjati u punom sjaju. Bez obzira na ishod na terenu, ljubav prema nogometu i zajedništvo koje donosi navijanje ostaju trajne vrijednosti koje povezuju sve generacije.

Sve modele tenisica možete pronaći u prodavaonicama i na webshopu Planet obuća.


VIŠE O TEMAMAtenisicePlanet obućadječje tenisiceženske tenisiceHrvatska nogometna reprezentacijaEURO 2024
Povezano