Tower Centar Rijeka okupio hrvatske influenserice

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 08.05.2019.

0

Influenserice u Tower Centru

Influenserice u Tower Centru

Riječki Tower Centar okupio je neke od vodećih domaćih influencerica koje su s brojnim okupljenima podijelile svoja iskustva na modnoj sceni

Svi ljubitelji mode i modnih trendova ovih su dana imali razloga za slavlje! Naime, Tower Centar Rijeka pripremio je za njih jednu sasvim posebnu fashion poslasticu. Okupio je neke od vodećih domaćih influencerica koje su s brojnim okupljenima podijelile svoja iskustva na modnoj sceni; raspravljalo se o moći društvenih mreža, putu do najbolje fotografije, posjećenosti profila, vjerodostojnosti i još mnogo čemu.

Bilo je zanimljivo u Tower Centru

Bilo je zanimljivo u Tower Centru

Glavni akteri ovog edukativo-zabavnog druženja bili su uvijek vedra i vesela 26-godišnja Zagrepčanka Jelena Marinović, koju na Instagramu prati gotovo 30 tisuća sljedbenika, njezina kolegica, prijateljica i vršnjakinja, Dubrovkinja Dora Predojević. Mlada studentica Turkologije i Ukrajinistike na Filozofskom fakultetu u Zagrebu te modni kreator Zoran Aragović koji je na domaćoj modnoj sceni prisutan već punih 15 godina.

Foto: PR

Foto: PR

Osim ovog zanimljivog panela, svi posjetitelji uživali su i u debati sa svima dobro znanim Tower influencericama; Ester Gallo, Karlom okić i Valentinom Štokovac, ali i jednoj sasvim posebnoj modnoj reviji. Naime, styling za modele izabrale su upravo influencerice i to na zadanu temu modnog kreatora Zorana Aragovića.

Modni trendovi u riječkom Tower Centru

Modni trendovi u riječkom Tower Centru

Kroz ovaj edukativno-zabavan događaj za pamćenje, brojnu publiku vodila je voditeljica, voditeljica i ljubiteljica mode Belma Džomba.


VIŠE O TEMAMAinfluenseriTower CentarJelena MarinovićDora Predojević
Povezano