Zavirite u novouređenu adidas trgovinu u Rijeci

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 02.06.2023.

0

Pamela Perkić i Ivan Tokić

Pamela Perkić i Ivan Tokić

Preuređeni store omiljenog globalnog sportskog i lifestyle brenda adidasa u Tower Centru Rijeka, proteže se na 400m², s novim konceptom i u moderno uređenom interijeru

Detaljima odaje počast gradu Rijeci i njenim znamenitostima, pa je u uređenju adidasovog storea sudjelovala akademska kiparica i ulična umjetnica Ines Milčić, poznatija kao Pekmezmed. Na ilustracijama se pojavljuje poznata riječka vizura gradskog tornja i ure na Korzu, Fiumanka (najpoznatija Riječka regata), ali i skakaonica s Kantride.

“Odmah sam znala da ženski lik treba biti centralni dio mojeg crteža. Znala sam i da ne želim da lik bude čvrsta sportska ženska figura već više meni bliska- "zaobljene" figure, okružena velikom kućnom biljkom crassula ovata, koja donosi sreću i blagostanje. Crtež je fluidan i uključuje vodu koja se spaja s kosom i donosi igru s motivima oblaka, kiše, vjetra i sunca. Osim toga jedan od poznatijih sportskih događaja u Rijeci je "Homo si teć" i uvijek me intrigirala povezanost riječi teć (trčati) sa Rijekom, gradom koji teče. Bilo je ovo sjajno iskustvo a posebno sam uživala radeći za jedan od omiljenih brendova ”, izjavila je poznata umjetnica.

Otvorenju novog adidas storea prisustvovali su i poznati riječki influenceri Pamela Perkić i Ivan Tokić, koji su za sebe odabrali sjajne, nove kombinacije.

adidas Rijeka

adidas Rijeka

Povodom otvorenja, adidas je pripremio zanimljivu aktivnost i prigodne popuste za sve posjetitelje.

Sticker hunt je zabavna aktivnost uz koju sudionici mogu osvojiti atraktivne nagrade. Radi se o sakupljanju QR kodova u prostoru Tower Centra Rijeka. Svi koji završe izazov u roku od šest minuta ostvaruju set adidas Rijeka naljepnica, 30% popusta na kupnju novog asportimana, a ostale sudionike koji završe u nešto ležernijem vremenu adidas će nagraditi setom naljepnica. Sve posjetitelje očekuju i prigodni popusti.
 
Pekmezmed

Pekmezmed

Svi ljubitelji brenda od sada mogu na jednom mjestu birati najnovije komade iz bogate ponude adidas Performance, adidas Originals ili adidas Sportswear linije. Performance će oduševiti sportaše profesionalce i rekreativce proizvodima koji su posebno razvijeni za trčanje, trening i jogu, dok one koji vole nositi adidas Originals i Sportswear u različitim svakodnevnim prigodama očekuju sjajni trendovski komadi iz nove kolekcije.


VIŠE O TEMAMAadidasTower CentarPekmezmedInes MilčićPamela PerkićIvan Tokić
Povezano