Topbrands.hr: Novi online shop nudi poznate modne brandove

Piše: CroModa.com
Objavljeno 10.05.2011.

6

Belizar Valić i Iva Tuđa nedavno su lansirali online shop Topbrands.hr, koji nudi odjeću i modne dodatke vrhunskih modnih brandova, te kozmetiku, knjige i gadgete

Belizar Valić i Iva Tuđa nedavno su lansirali online shop Topbrands.hr, koji nudi odjeću i modne dodatke vrhunskih modnih brandova, te kozmetiku, knjige i gadgete

Topbrands.hr

Topbrands.hr

Topbrands.hr zasigurno je dosad jedan od najambicioznijih modnih i lifestyle online dućana u našoj zemlji. Modni fotograf Belizar Valić i dizajnerica Iva Tuđa kao pokretači i organizatori kompletnog modnog dijela ovog projekta nastojat će kroz atraktivnu prezentaciju i odabir interesantnih modnih brandova, održavati ovaj site konstantno interesantnim za njegove konzumente.

Topbrands bez obzira na različite artikle koje nudi kroz svoje rubrike (kozmetika, knjige, auto oprema, stanovanje, gadgeti i sport) - ipak na početku naglasak stavlja na modu i na neki način je ona nositelj cijele priče. U ponudi ovog online dućana naći će se odjeća za žene i muškarce,kao i mnoštvo popratnih modnih segmenata (cipele, torbe, modni detalji), a neki od brandova, kao što su talijanski Katia G., Guya G. i Annarita N, trenutno se u našoj zemlji distribuiraju samo preko ove stranice, što će zasigurno pobuditi interes modnih 'sladokusaca'.

Topbrands.hr

Topbrands.hr

U ostatku modne ponude naći će se već provjerene etikete: D&G, Emporio Armani, Malene Birger, Faith Connexion, te jedan mali segment kultnog Halston Heritagea, kojeg se najviše sjećamo iz filma "Sex i grad".

Topbrands.hr u svojoj ponudi ima i svoj 'kućni' brand, Shirty Bag, iza kojeg stoje već navedeni Belizar Valić i Iva Tuđa, a koji je prvenstveno poznat po svojim majicama sa atraktivnim printom u limitiranim edicijama.

U ponudi kozmetike osim 'komercijalnijih' mirisa, naći će se i oni ne tako široke distribucije, kao što su Creed i Agent Provocateur.

Više informacija: Topbrands.hr
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se