5 najboljih seruma za rast i volumen trepavica

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 08.11.2022.

0

Najbolji serumi za njegu trepavica

Najbolji serumi za njegu trepavica

Guste i dugačke trepavice san su svake žene, a on može i postati stvarnost uz samo malu pomoć seruma za njegu trepavica, zato smo pronašli one najbolje.

Guste i dugačke trepavice koje nalikuju na one umjetne su neostvareni san brojnih žena pa zato gotovo uvijek posežemo za maskarom kao must-have make-up proizvodom. No za takav izgled trepavica nije potrebna samo maskara, već se može postići i prirodnim putem uz samo malo strpljenja i odgovarajuću njegu. Ključ je u njegujućem serumu za trepavice koji biste, ako još niste, svakako trebali dodati svojoj kozmetičkoj torbici i beauty rutini.

Takvi serumi sadrže razna njegujuća ulja te vitamine koji ubrzavaju rast trepavica, povećavaju njihov volumen te sprječavaju njihovo ispadanje. Sve što trebate činiti jest koristiti serum redovno, a rezultat ćete primijetiti već nakon nekoliko tjedana. Pripazite da serum nanesete na korijen, ali i duž cijelih trepavica. Zavirili smo na police naših omiljenih beauty brendova i izdvojili pet najboljih seruma koji vas sigurno neće razočarati i koje se isplati isprobati.

1. Shiseido - Makeup Full Lash Serum


Foto: Shiseido

Foto: Shiseido


2. L'Oréal - Clinically Proven Lash Serum


Foto: L'Oréal

Foto: L'Oréal


3. Revolution - Rehab Lash Serum


Foto: Revolution

Foto: Revolution


4. Urban Decay - Subversion Lash Primer


Foto: Urban Decay

Foto: Urban Decay


5. Eveline - Advance Volumiere Lash Serum


Foto: Eveline

Foto: EvelineVIŠE O TEMAMAShiseidoLorealRevolutionUrban DecayEvelineserumiserumi za trepavicetrepavice
Povezano