TOP 5 pilinga za svilenkasto meku kožu tijela

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 22.11.2022.

0

Najbolji pilinzi za tijelo za zimu

Najbolji pilinzi za tijelo za zimu

Piling je neizostavan dio zimske beauty rutine, zato smo za vas pronašli pet najboljih uz koje će vaša koža biti njegovana i meka poput baršuna.

Iako nam službeno zima još nije stigla, sve niže temperature i tmurni dani najavljuju njezin skor dolazak. Ona će nam sa sobom donijeti brojne promjene, kako u naše garderobe, tako i u kozmetičke torbice, a znatno će promijeniti i način na koji njegujemo svoju kožu. Naime, hladan zrak te suh zrak grijanih prostorija u kojima zimi najčešće boravimo, mogu izuzetno štetno utjecati na našu kožu pa ona postaje suha, a nerijetko i izaziva osjećaj neugode.

Kako bismo to izbjegli i svoju kožu održali hidratiziranom te nježnom i mekom na dodir, ključno je prilagoditi svoju beauty rutinu novoj sezoni i dodati joj nekoliko neizostavnih proizvoda. Jedan od njih je svakako piling za tijelo. On uklanja sve mrtve i suhe stanice kože te joj omogućava da diše, ali i osigurava bolje upijanje svih drugih beauty proizvoda za hidratizaciju. Preporučamo njegovo korištenje barem dva puta tjedno. U nastavku smo izdvojili pet odličnih pilinga za tijelo koje biste svakako trebali isprobati.

1. Organic Shop - Mango & Sugar Body Scrub


Foto: Organic Shop

Foto: Organic Shop


2. Ziaja - Gdan Skin Oil Body Scrub


Foto: Ziaja

Foto: Ziaja


3. Dove - Exfoliating Body Scrub


Foto: Dove

Foto: Dove


4. Revolution - Vitamin C Glow Body Scrub


Foto: Revolution

Foto: Revolution


5. Nuxe - Deliciously Nourishing Body Scrub


Foto: Nuxe

Foto: NuxeVIŠE O TEMAMAOrganic ShopZiajaDoveRevolutionNuxepilinzipilinzi za tijelo
Povezano