5 najboljih gelova za dubinsko čišćenje lica

Piše: A.Z., Zagreb
Objavljeno 14.11.2022.

0

Najbolji gelovi za čišćenje lica

Najbolji gelovi za čišćenje lica

Čišćenje kože lica je najvažniji korak u svakodnevnoj beauty rutini, a kao jedan od najsjajnijih proizvoda za to istaknuli su se gelovi, zato smo pronašli pet najboljih.

Sigurni smo da većina vas zna koliko je temeljito čišćenje kože lica važan korak u svakodnevnoj beauty rutini. Ako koža nije dovoljno dobro očišćena, ostali beauty proizvodi za njegu neće dobro djelovati te može doći do pojave različitih nepravilnosti poput prištića te mitesera. Upravo je zato izuzetno važno u potpunosti se posvetiti ovom koraku, ne samo kako bismo uklonili eventualne ostatke make-upa, već i sve ostale nečistoće koje se tokom dana nakupljaju na koži.

Čišćenju kože treba posvetiti vrijeme, ali se i koristiti dobrim i kvalitetnim proizvodima. Kao jedan od favorita za dubinsko čišćenje lica na beauty tržištu istaknuli su se gelovi. Oni otapaju make-up, ali i sve ostale nečistoće s lica, pa i one nevidljive. Osim toga, ne ostavljaju osjećaj suhoće niti zatezanja na licu te njeguju kožu i omogućavaju svim ostalim proizvodima za njegu dobro upijanje i djelovanje. U nastavku smo izdvojili pet odličnih gelova za dubinsko čišćenje lica koje morate isprobati.

1. Neutrogena - Hydro Boost Cleanser Water GelFoto: Neutrogena

Foto: Neutrogena


2. CeraVe - SA Smoothing CleanserFoto: CeraVe

Foto: CeraVe


3. Ducray - Keracnyl Foaming GelFoto: Ducray

Foto: Ducray


4. La Roche-Posay - Effaclar GelFoto: La Roche-posay

Foto: La Roche-posay


5. Bioderma - Sébium Gel Moussant


Foto: Bioderma

Foto: BiodermaVIŠE O TEMAMANeutrogenaCeraveDucrayLa Roche PosayBiodermagelovigelovi za čišćenje licačišćenje licanjega kože
Povezano