Tommy Jeans x Coca-Cola: 10 cool majica koje i mi želimo

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 07.05.2019.

0

Tommy Hilfiger u novoj kapsuli surađuje sa svjetski poznatim brendom Coca-Cola, a ovu ekskluzivnu kolekciju možete pronaći u Fashion&Friendsu

Kolekcija "TOMMY JEANS Coca-Cola" specijalno je reizdanje Tommy Hilfiger stilova koje je još 1986. dizajnirao za svoju prvu suradnju sa Coca-Colom. Vodeći američki brendovi, koji dijele bogatu povijest ukorijenjenu u pop kulturi, odlučili su se ponovo ujediniti i zajedno istaknuti svoj individualizam i vječni optimizam.

Coca-Cola kolekcija koja je izašla 80-ih bila je odvažna i prepoznatljiva. Ovaj re-edition inspiriran je originalima, a dodan mu je moderan „street-style twist“. Kolekcija slavi optimizam i mladenački duh koji je u srži oba brenda.

Tommy Jeans x Coca-Cola

Tommy Jeans x Coca-Cola

Kolekciju prati digitalna kampanja koju je snimio fotografski duo Meinke Klein, a stilove koji slave slobodan duh brenda osmislio je Luke Day.

Kolekcija za muškarce i žene uključuje džempere, majice, kratke hlače i sportske jakne koje nas vraćaju u neodoljivu originalnu kolekciju iz 80-ih. Prepoznatljiv i omiljen logo ova dva brenda čini savršen sklad s odvažnom paletom boja koja se sastoji od royal plave, crvene, bijele, žute, plavozelene i nebesko plave.

Foto: Tommy Hilfiger

Foto: Tommy Hilfiger

Coca-Cola kolekciju pronađite u Tommy Hilfiger storeu.


VIŠE O TEMAMAmajiceTommy HilfigerCoca-Colaženske majicemajice dugih rukavamajice kratkih rukavaFashion&FriendsTommy Jeans
Povezano