Toleriane Ultra: Za osjetljivu i alergijama sklonu kožu

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 20.08.2012.

1

La Roche-Posay Toleriane Ultra

La Roche-Posay Toleriane Ultra

Toleriane Ultra 'revolucionarna' je krema koja koži pruža intenzivnu umirujuću njegu

Intoleranta koža je ona koja pokazuje hiperosjetljivost na čimbenike iz okoline i određene proizvode, a manifestira se kroz subjektivne pojave: peckanje, zatezanje i suhoća kože. Takvo stanje kože može imati i simptome crvenila i iritacije koji su izazvani alergijama.

Alergije su najčešća zdravstvena tegoba današnjice. Alergija je poremećaj imunološkog sustava; organizam osobe koja boluje od određene alergije (ili više njih) oslabljenog je imuniteta i preosjetljiv je na neke tvari iz okoline, a lokalni simptomi manifestiraju se i na koži.

Danas, svaka treća osoba ima osjetljivu kožu no, nekima je ipak osjetljivija. Bilo da je riječ od osjetljivoj, netolerantnoj ili alergijama sklonoj koži, ona zahtijeva posebnu pažnju i prilagođenu njegu. Pravo rješenje za takvu kožu dolazi iz La Roche-Posaya.

Toleriane Ultra "revolucionarna" je krema koja koži pruža intenzivnu umirujuću njegu, a svojom potpunom formulom koja sadrži neurosensine, glicerin, karite maslac i termalnu vodu La Roche-Posay, koži daje trenutan i dugotrajan učinak olakšanja.

A kako bi njega bila potpuna, La Roche-Posay je pripremio jedan zanimljiv poklon! Naime, uz kupovinu Toleriane Ultra kreme, La Roche-Posay vam poklanja i Toleriane Dermo-Nettoyant losion za čišćenje lica i očiju od 50 ml.

Toleriane Ultra namijenjen je svim tipovima osjetljive kože, osobama sklonim netoleranciji na uobičajenu kozmetiku i alergijama te kod nadraženosti kože kao što su crvenilo, osjećaj neugode i peckanja.


VIŠE O TEMAMALa Roche-PosayToleriane Ultraalergije
Povezano