Tko je sve došao na sinoćnju reviju Roberta Severa

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 16.09.2022.

0

Foto: Robert Gašpert i Dražen Kokorić

Foto: Robert Gašpert i Dražen Kokorić

Robert Sever već dvadeset jednu godinu ne prestaje oplemenjivati domaću modnu scenu, a sada, dok slavi kreativnu punoljetnost krenuo je u nove modne visine

U ozračju Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog u Zagrebu, na mjestu gdje je prije više od dva desetljeća snimo svoju prvu kampanju, modni dizajner Robert Sever sinoć je prikazao spektakularnu novu kolekciju nostalgičnog naziva Forever... I love you.

Robert Sever

Robert Sever

Robert Sever već dvadeset jednu godinu ne prestaje oplemenjivati domaću modnu scenu, a sada, dok slavi kreativnu punoljetnost krenuo je u nove modne visine. Kolekcija koju je prikazao sastoji se od 40 total lookova koji su potpuno definirani i izrađeni u RS radionici, a obuhvaća sve - od dnevnih hlača, bogatih baršunastih i voluminoznih kaputa i ogrtača do lepršavih bluza s volanima. Okosnica kolekcije su prirodni materijali u zemljanim tonovima, odnosno u bojama renesansnih i baroknih slika poput miksa najvećih hitova, kolekciju je slikovito opisao dizajner.

"Ideja kojom se bavimo iznimno je funkcionalna, suvremena i nosiva odjeća koja uzorcima, detaljima te retro inspiracijom podsjeća na neka minula vremena. Odjeća koja ima određenu dozu nostalgije i spaja tradiciju i bezvremenski chic sa zanatskom kvalitetom okosnica je svake moje kolekcije", istaknuo je Robert Sever.

Revija Roberta Severa

Revija Roberta Severa

Uz odjeću, prepoznatljiv potpis RS branda je total look, koji se zaokružuje torbama, i nakitom vlastite izrade. Kolorit kolekcije čine tonovi u bojama dragog kamenja, a protežu se paletom od zelene, smeđe preko ljubičaste do zlata. Prikazane modne kombinacije veličaju žensku ljepotu, snagu i stil i svojevrsna su kruna u radu ovog osebujnog modnog dizajnera.

Ljupka Gojić Mikić

Ljupka Gojić Mikić

U modnom događanju uživale su brojne zvijezde – Tina Katanić, Borna Kotromanić, Sanja Doležal-Šarić, Zoran Aragović i Leon Ivanuša, Neda Parmać, Ana Begić-Tahiri, sestre Boudoir, Damir Begić i Domagoj Štimac, Neven Ciganović, Ljupka Gojić Mikić, Ivan Alduk, Tihana Harapin-Zalepugin, Ana Maria Ricov...


VIŠE O TEMAMARobert Severmodne revijeTina KatanićLjupka Gojić Mikićhrvatska moda
Povezano