Tjedni horoskop: 28.04. – 05.05.2008

Piše: CroModa.com
Objavljeno 28.04.2008.

0

Ovan

Tjedni horoskop: 28.04. – 05.05.2008

Tjedni horoskop: 28.04. – 05.05.2008.

OVAN

Ovan

LJUBAV: Do sredine tjedna još ćete funkcionirati kao pravi šarmer (šarmerica), a onda će vaš šarm pomalo početi jenjavati. U odnosima s bliskim osobama vladat će ipak dobro raspoloženje, pa će većina vas na kvalitetan način nastaviti svoje veze. U drugom dijelu tjedna strasti će postati malo tiše, što će vam na neki način i odgovarati, jer ćete imati potrebu da se od svega odmorite. Oni koji su još sami neka svoje adute iskoriste u prvoj polovini tjedna.
POSAO: Dosada nije vaša osobina, no u drugom dijelu tjedna mogli biste se osjećati baš tako. Poslove koji vam budu dolazili, odrađivat ćete bez problema, no u svemu bi vam moglo ponestati izazova. Zato ćete ih sami potražiti, no vodite brigu da ih ne tražite pod svaku cijenu. Nije svaka dinamika konstruktivna, pa birajte što ćete i kako činiti. Pitanja nekretnina mogla bi također doći na dnevni red, a sve vezano uz njih trebalo bi se odvijati kao po špagici. Koliko god se vi tome čudili, izgledno je da bi se sve na tu temu moglo stabilizirati i to na dulje staze. Odolite iskušenju žurbe, jer nećete moći ubrzati stvari, a one se ionako odvijaju povoljno.
ZDRAVLJE: Već ste navikli na pojačan stres, a ovih dana on će jenjavati, no vaš organizam i živci i dalje će biti senzibilizirani da jače regiraju na opisano. Zato će vam svaka relaksacija dobro doći.

BIK

Bik

Bik

LJUBAV: Prvi dio tjedna obilježit će uglavnom ljubavne misli koje će vam se intenzivno motati po glavi. Nećete imati jasan plan što dalje. Sve do sredine tjedna ne donosite važne odluke vezane uz privatnost je ćete biti skloni iluzijama, zabludama i pogrešnim procjenama. No već od polovine tjedna situacija se bitno popravlja, vi postajete raspoloženi za ljubav, okolnosti vam idu na ruku, a i vidite ono što jest. U takvoj situaciji i samci će imati povećane šanse za nova poznanastva.
POSAO: Nalazite se u fazi kad ćete definitivno doći do izražaja i dobiti priliku da pokažete što znate. Ne samo da će se stvari početi odvijati daleko bolje nego što ste vi mogli i zamisliti, nego će se pojaviti i neke nove mogućnosti o kojim niste niti sanjali. Ovo je svakako vrijeme kad trebat oči držati širom otvorene i ne propuštati niti jednu priliku koja vam se ukaže. Većina poslova koje radite dospjet će u vrlo stabilnu fazu, a vi na isto takvu poziviju. Zato ako ste planirali nešto što je dugoročno, sad je pravi trenutak da se angažirate oko toga.
ZDRAVLJE: Uslijedit će očito povećanje snage i vitalnosti, pa ćete se osjećati sve bolje i bolje.

BLIZANCI

Blizanci

Blizanci

LJUBAV: Ne slušajte savjete prijatelja koliko god oni imali dobre namjere, jer bi vas mogli pogrešno uputiti kad se radi o vašim privatnim odnosima. To vrijedi za prvi dio tjedna. Nakon toga većinu vremena s voljenom osobom provodit ćete u krugu intimnosti i potrebe da se malo povučete iz vanjskog svijeta, buke i gužve. Oni koji su sami, začudo neće imati potrebu jače komunikacije, nego će se radije pritajiti i samo iz prikrajka promatrati svijet oko sebe, a tako i osobe suprotnog spola. Sve bi moglo ostati samo na voajerskim navikama.
POSAO: Iako nemate prigovora na okolnosti pod kojim radite, ovih dana moglo bi izostati ono zadovoljstvo koje nastaje iz uspješno obavljenih zadataka. Objektino gledajući, vi ćete funkcionirati sasvim dobro, no učmalost i dosada na poslu dovodit će vas u iskušenje da nešto promijenite. Mnogi Blizanci sanjat će neko drugo radno mjesto i razmišljati kako bi bilo dobro pobjeći od svega što ih okružuje. Neki će potražiti i dobiti i potrebne informacije, no realizacija eventualnog plana o nečem novom, morat će još malo pričekati. Pokušajte naći zadovoljštinu u humoru, dobrim odnosima sa suradnicima, ili u hobiju za vrijeme slobodnog vremena.
ZDRAVLJE: Sredinom tjedna moguć je prolazni nemir, kao i osjetljivost živaca. Uvijek vam je od pomoći duboko disanje.

RAK

Rak

Rak

LJUBAV: Prvu polovinu tjedna provest ćete u ustaljeno ljubaznim kontaktima, a i svoju vezu ćete izbjeći začiniti nekim novim izazovom. To je i dobro, jer vam sve do sredine tjedna ljubav i ne ide baš na ruku. Od polovine tjedna počinje znatno bolje ljubavno razdoblje, pa se malo stpite do tada, a ako ste imali potrebu izreći riječi koje su vama važne, sačuvajte ih za drugi dio tjedna. Onda će iste biti bolje prihvaćene.
POSAO: Iza nedavne napete faze ostalo je dosta toga „za pospremiti“. Time ćete se baviti većinu ovog tjedna, a ako su uočene i neke greškice, učinit ćete sve do ih korigirate. Također ćete više pažnje početi posvećivati svojim planovima i željama, što je dobro, a pogotovo jer ste i dalje pod utjecajem Marsa i imate potrebu nešto učiniti. Želje i mogućnosti bit će dvije različite, a koji put čak i suprotstavljene stvari, no nemojte zbog toga tugovati, jer će doći vrijeme kad će okolnosti sazreti i za ono što zasad ne možete ostvariti. Važno je da se zbog toga ne grizete.
ZDRAVLJE: Mogli biste se osjetiti prilično iscrpljeni od proteklog perioda, a da bi napunili ispražnjene baterije pođite u prirodu.

LAV

Lav

Lav

LJUBAV: Prvi dio tjedna još obećava skladne odnose i razumijevanje, no u drugom dijelu, počinje nešto slabije ljubavno razdoblje. To ne znači da će doći do nekog razdora, nego jednostavno da ćete nalaziti manje zadovoljstva u svojoj vezi. Radi se o prolaznom periodu, pa se pripremite na to da malo smanjite svoja očekvianja. I samci će se zateći u sličnoj poziciji, pa neka svoje izlaske intenziviraju u provm dijelu tjedna.
POSAO: U danima koji slijede provjeravajte papirologiju i sve one sitne i naoko nevažne podatke jer je moguća greška, a nije isključena ni prevara s posljedicama. Vaši nadređeni će imati povećane ambicije i iako će se poslovi relativno dobro razvijati, vi ćete biti nezadovoljni jer vas cijela situacija neće ispunajvati, bar ne onako kako ste vi očekivali. Ukolko racionalno proanalizirate gdje ste, uvidjet ćete da je vaše nezadovoljstvo subjektivne prirode.
ZDRAVLJE: Postoji mogućnost gastritisa ili nejasnih problema s probavom. Svemu bi se mogao pridružiti i pad imuniteta, pa se čuvajte od infekcija, a naročito onih crijevnih.

DJEVICA

Djevica

Djevica

LJUBAV: S grane ćete skočiti na zelenu i propupalu granu, a vaše srce bi moglo zatitrati u drugom dijelu tjedna, iako ni prvi neće biti ništa manje dobar. Pred vama su dobri dani, a ono što će biti krakteristično za vaše privatne odnose, bit će niz zanimljivih ideja čiji ćete inicijator biti upravo vi. Neće vam nedostajati mašte i nalazit ćete razne mogućnosti da uveseljavate svog partnera (partnericu), a stil će bit pomalo egzotičan. Ni samci neće ništa lošije proći.
POSAO: Poslovi vam neće biti u prvom planu, no sve ono što ste dosad radili, pokretali i poduzimali odvijat će se uredno i dobro će se razvijati. Imat ćete povećnu sposobnost organizacije, a neke Djevice bi se čak mogle naći u poziciji da vode glavnu riječ u poslu kojim se bave. Iako vam šefovska pozicija nije u prirodi, ovih dana pokazat ćete se kao šef koji uvažava druge i ima niz dobrih ideja kako unaprijediti posao koji radi.
ZDRAVLJE: Vaša kondicija i dobro raspoloženje bit će na zavidnoj razini, a tako će biti cijeli tjedan.

VAGA

Vaga

Vaga

LJUBAV: Izdržite nekako prvi dio tjedna i ne ulazite u diskusije s voljenom osobom. Od sredine tjedna u vaš odnos se polako vraća razumijevanje, a onda i dobra volja. Sve bi moglo krenuti i kroz erotski život, no ipak će tempo biti više polagan, nego nagao. Uostalom, vama tako i bolje odgovara. Ako ste dosad i bili u nekom skrivanom konfliktu, ovih dana stvorit će se ozračje pogodno za pomirenje. Oni koji su sami, neka planiraju izlaske u drugom dijelu tjedna.
POSAO: Sponzori će vam sve više ići na ruku, pa je na vama da iskoristite sve ponuđeno i na svoj diplomatski način postignete dogovor oko daljnje suradnje. Za pitanja kreditiranja ne propustite savjet pravnog stručnjaka. Suradnici na poslu imat će nove i originalne ideje, a mnoge od njih mogle bi unaprijediti vaš posao ili podići rejting firme. Zato ih dobro proanalizirajte i razlučite što je potrebno, a što ne. Dosta vremena na poslu razgovoarat će se i o općenitim promjenama bilo da se radi o uvjetima rada ili promjeni načina obavljanja zadataka.
ZDRAVLJE: Bit ćete malo bolje nego prije, opće stanje vam se popravlja, no još ćete biti osjetljivi na stresove. Vedrim stavom odagnajte prolazne nervoze.

ŠKORPION

Škorpion

Škorpion

LJUBAV: I sami zante da ovo nije vaših pet minuta, no sve s čime se budete suočili ovaj put, podnijet ćete i više nego dobro.  U postojećim vezama radite na tome da održavate solidno stanje i korektne odnose, a u onim zamišljenim gradite u glavi planove što biste i kako mogli jednog dana kad se ozračje promijeni u vašu korist. I to će biti sve.
POSAO: Svojom sposobnosšću da zamišljeno provedete u djelo na učinkovit način, dokazivat ćete i sebi i drugima da vi možete raditi i onda kad vam okolnosti objektivno ne idu na ruku. Kako ste po prirodi pravi fighter, ni ovaj tjedan neće proći bez borbe. A kako vas sve vrste energija služe i više nego dobro, i opet ćete uspjeti pobijediti. Prolazna neraspoloženja liječit ćete duhovnim tehnikama opuštanja, pa i onda kad sjedite za kompjutorom.
ZDRAVLJE: Iako će vam imunitet malo opasti, imat ćete dovoljno energije i snage da pobijedite sve moguće infekcije. Dobri utjecaji po vaše zdravlje bit će jači od onih nepovoljnih.

STRIJELAC

Strijelac

Strijelac

LJUBAV: Bit ćete u dobrim odnosima s partnerom (partnericom) većinu ovog tjedna, a prvi njegov dio provest ćete u gotovo idiličnom okruženju. Drugi dio tjedna obećava nešto mirniju sliku, no ništa manje kvalitetnu. Oni Strijelci koji su još sami, neka se oko osoba suprotnog spola više pozabave u prvom dijelu tjedna, iako ni u drugom neće imati bitno lošiju situaciju za osvajanja.
POSAO: Počinju dani kad biste većinu svog vremena mogli provoditi na radnom mjestu. No sve će se odvijati i više nego dobro, jer ćete svoj posao obavljati (nakon dulje vremena) sa neskrivenim zadovoljstvom, a ni rezultati neće izostati. Sve ono što je trajno, stabilno, dugoročno, bit će u prvom planu, pa ćete i sami biti pomalo iznenađeni takvim slijedom događanja. Ipak nemojte ni pretjerivati u radu, pa si priuštite i trenutke opuštanja.
ZDRAVLJE: Konačno ćete malo pažnje posvetiti svom zdravlju, a sve će se odraziti i kroz opću bolju kondiciju.

JARAC

Jarac

Jarac

LJUBAV: Prvi dio tjedna razvlačit ćete se od dana do dana zajedno s voljenom osobom, a čekajući da „prođe zima“. Od sredine tjedna počet ćete se otvarati jedno drugom i shvatiti koliko se volite. Sve ćete začiniti nizom proljetnih nježnosti i romantičnih trenutaka punih poljubaca. Oni koji su još sami, neka izlaske i druženja planiraju za drugi dio tjedna, jer im je Venera tad u povoljnom položaju.
POSAO: Za vas se otvaraju nove i nove mogućnosti i taman kad ste pomislili da je to sad sve, eto opet nešto novo i dobro, a tko zna gdje će vam u svemu tome biti kraj? Nakon prolazno burnog perioda počinje period stabilizacije dugoročnih poslova u kom ćete vi pomesti konkurenciju i još k tome početi graditi sustav novih poslova koji će imati svoju dugotraniji razvoj. Na vama je da odlučite što, kad i gdje, a nije isključeno ni da ćete morati birati između više izvrsnih prilika. Iskoristite ovo vrijeme najbolje kako znate.
ZDRAVLJE: Polako dolazite na svoje. Bit će mnogo više dobrih nego loših utjecaja, pa ćete se sa sve većom lakoćom nositi s prolaznim nemirima.

VODENJAK

Vodenjak

Vodenjak

LJUBAV: Ako svom partneru (partnerici) želite nešto povjeriti, učinite to u prvom dijelu tjedna, jer će vas tada daleko bolje razumjeti. Od sredine tjedna odnosi će malo zahladiti, no to ne znači da neće biti kvalitetni na dulje staze. Radi se o tome da vam ljubavno raspoloženje neće više biti na onakvoj razini koja može izazvati zanos. Samci neka se angažiraju u prvom dijelu tjedna.
POSAO: Poslovi oko kuće, nekretnine, privatni biznis, to su teme koje će vas zaokupljati u narednom periodu. Ukoliko radite kod kuće, bit ćete prilično posvećeni poslu koji će se dobro razvijati. Kako ćete se istovremeno i malo ulijeniti, jer objektivno gledajući, bit ćete u „kućnoj fazi“, neke obaveze će vam padati teže nego inače. Važno je da se prema poslu odnosite profesionalno i da jasno razlučite svoje liste prioriteta. Ono što trebate odraditi učniti odmah, a za opuštanje i zabavu uvijek će se naći vremena.
ZDRAVLJE: Vrijeme je da malo zastanete i preispitate svoje životne navike. U situaciji kad imate manje energije, takva analiza će vam dobro doći. Kad uvidite koje su vam navike loše, odbacite ih.

RIBE

Ribe

Ribe

LJUBAV: Unatoč vašim brigama koje su uglavnom sada samo plod vaše mašte, vaš odnos se lijepo razvija i voljena osoba vam posvećuje pažnju o kojoj ste prije mogli samo maštati. Od sredine tjedna više vremena ćete provoditi vani, među ljudima, pa će i vaša veza postati dinamičnija, bogatija i zanimljivija. Oni koji su sami cijeli tjedan bi kroz mnoge kontakte mogli sretati zanimljive osobe suprotnog spola.
POSAO: Nove poslovne mogućnosti otvarat će se kroz brojne kontakte i komunikaciju sa strankama i suradnicima. Ovo je izvrstan tjedan za pregovore i dogovore oko poslova. Ako radite s ljudima, imat ćete pune ruke posla. Ni zadovoljstvo neće izostati, jer ćete na radnom mjestu funkcionirati poput pravog švicarskog sata. Iako to ni nije vaša tipična osobina, vjerojatno je da ćete takvim pristupom biti primjer dugima. Zato bi vas mogli i pohvaliti. Učenici će pokazati svoje znanje i vjerojatno je da će zasluženo dobiti izvrsne ocjene.
ZDRAVLJE: Vi ste i dalje u natprosječno dobrom stanju. Previše je dobrih utjecaja po vaše zdravlje, da bi ono malo loših moglo činiti neke probleme.

Izvor: Horoskop.hr






Povezano