Tjedni horoskop: 24.03. - 30.03.2008.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 24.03.2008.

0

Ovan

Tjedni horoskop: 24.03. - 30.03.2008.; Najkompletniji tjedni horoskop na netu

Tjedni horoskop: 24.03. - 30.03.2008.

Ovan

Ovan

LJUBAV: Moguća su iznenađenja na ljubavnom planu na koja uopće nećete biti spremni. Ako vam se dogodi situacija tipa da vas doživljaji „zaskoče“ ili se pred vama ukaže neka vrlo neobična pojava vezana uz privatnost, budite sigurni da u trenutku nećete znati kako odreagirati, pa makar vam sve to bilo i ugodno. Prije nego se odredite prema novinama koje će doći niotkuda, brojte do sto i pokušajte se sabrati. Ono što je izvjesno, to je da vam niti u jednom trenutku neće biti dosadno. Uzbuđenja su pred vama.
POSAO: Cijeli tjedan osjećat ćete se ugroženi od nadređenih koji će vas svojim nastupom koji put i zlostavljati. Svojim vedrim duhom i optimizmom vi ćete se odupirati mobbingu, no nije isključeno da će vam koji put i prekipjeti. Kako vaše reakcije ili prigovori zasad neće pasti na plodno tlo, preporučujemo vam da ovaj tjedan budete i više nego oprezni i nastojite održavati postojeće poslovne odnose na korektnoj razini. Budite strpljivi i duboko dišite.
ZDRAVLJE: Stres će biti pojačan i direktno će vas ugoržavati. U takvim okolnostima najbolje je da svaki dan bar pola sata upražnjavate neku od tehnika relaksacije, bilo to i samo preventivno. Autogeni trening je konkretan i vama bi činio dobro.

Bik 

Bik

Bik

LJUBAV: U danima koji slijede mogla bi vas iznenaditi ljubavna ponuda nekog vašeg prijatelja (prijateljice) koja bi mogla iskrsnuti naglo i neočekivano. Kako vi ne volite iznenađenja, nego vam je draža sigurnost, u prvi tren nećete biti raspoloženi prihvatiti ono što vam život nudi. No kad malo bolje promislite, uvidjet ćete da se radi o iskrenom ljubavnom događaju, a o vama ovisi da li ćete se upustiti u njega. Oni koji već jesu u vezi, neku sličnu iznenađujuću ponudu ili ljubavni prijedlog mogli bi doživjeti od strane partnera (partnerice).
POSAO: Tjedan koji je pred vama stavljat će u centar vaše pažnje međuljudske odnose. Sam proces rada bit će vam u drugom planu. Više ćete se zaokupljati time da li ste postupili pravedno prema svojim suradnicima, da li ste ostavili dobar dojam na strane poslovne partnere ili pak da li je druženje na poslu prešlo razinu profesionalnosti. Dugoročno imate dobru podršku sporih planeta i to baš vezano uz opisanu temu, pa ćete sve svoje poslovne odnose na kraju dovesti u red.
ZDRAVLJE: U dobroj ste formi i nećete imati nekih problema.

Blizanci 

Blizanci

Blizanci

LJUBAV: Na pomolu su neugodna iznenađenja kroz koja biste mogli uvidjeti da uopće nemate kontrolu u svojoj vezi. Ako vam se partner (partnerica) zamjeri, ne pokazujte odmah zube, nego nastojte smireno i cjelovito sagledati stvari. U svakom odnosu može doći do trzavica, a bijeg od njih je nagora solucija. Ako već morate pogledati istini u lice, učinite to na damski način. Oni koji su još sami, vjerojatno će tokom ovog tjedna primijetiti da ih nitko ne primjećuje.
POSAO: Postojat će povećana mogućnost za gubitke na financijskom planu. Istovremeno su vam vjerojatna iznenađenja od strane nadređenih koja će biti prava mješavina stresa i naklonosti, pa ćete se osjećati ambivalentno. Suradnici koji su vam prijateljski naklonjeni i željni pomoći, ovih dana će pretrpjeti određene probleme, zbog čega nećete moći računati na njihovu pomoć (koliko god imali dobre namjere). Tako će se dosta toga sručiti na vaša leđa, ili ćete se zateći u situaciji kad ćete sami morati rješavati mnoge tekuće poslove.
ZDRAVLJE: Nervoza i stres gotovo su sigurna obilježja ovog tjedna, pa se redovno opuštajte.

Rak 

Rak

Rak

LJUBAV: Lijepi ljubavni dani bit će obogaćeni nizom neobičnih ideja, jasnom i nedvosmislenom komunikacijom i razumijevanjem između vas i vaše voljene osobe. I dalje ste u vrlo pozitivnoj fazi, a ovih dana pokazat ćete se i kao odličan organizator ljubavnih događanja. Mnogi će predložiti partneru (partnerici) nešto novo i neobično. Oni koji su još sami, izneneđivat će osobe suprotnog spola vrlo originalnim načinima udvaranja.
POSAO: Svojim energičnim postupcima i ambicijama mogli biste ugroziti položaj vašeg šefa. Pazite kako se izražavate i kako nastupate. Budite mudri i diskretni u iznošenju ideja i provođenju poslovnih planova. Čak i kad se pokaže da ste odličan djelatnik, nadređeni bi se zbog vaših sposobnosti mogli osjećati ugroženi. Zato radite korak po korak dok ne dođete do željenog cilja. I dalje imate i više nego izvrsne ideje, a tako će biti i dalje.
ZDRAVLJE: Energija koju sad imate koji put bi se mogla okrenuti protiv vas. To su situacije kad se sami preforsirate i jednostavno „padnete“. Ovih dana bit će važno da ujednačite i rasporedite svoje snage.

Lav 

Lav

Lav

LJUBAV: Pred vama su novi izazovi u seksualnosti, a kojim ćete vrlo teško odoljeti. Mnogi Lavovi i Lavice mogli bi baš ovih dana svojoj voljenoj osobi predložiti nešto ludo i otkačeno, a vezano uz krevet. Bez brige, ne radi se o preverziji, nego o istraživanju erotike i produbljivanju vaše veze. Budite nježni i pažljivi, kako u predlaganju, tako i u izvođenju zamišljenog. Ukoliko vam je partner (partnerica) konzervativniji nego vi, svoje ideje provodite postepeno. Koji put drugoj strani treba vremena da nešto prihvati i navikne se, te počne uživati.
POSAO: Nije isključeno da ćete se iznenaditi financijskim dobitkom na koji uopće niste računali. Netko će vam ili isplatiti zarađeno, ili vam ponuditi financijsku pomoć koja će vam dobro doći. U najgorem slučaju, naglo će se pojaviti mogućnost da povećate ulaganja u posao koji radite. Važno je da tu mogućnost prepoznate. Također ćete početi razmišljati o suradnji sa stranim poslovnim partnerima, no još ovaj tjedan ista neće imati podršku vaših postojećih suradnika na poslu, pa će sve ostati samo na idejama.
ZDRAVLJE: I dalje trebate paziti na želudac i prehranu.

Djevica 

Djevica

Djevica

LJUBAV: Vjerojatno je da će vas partner (partnerica) neugodno iznenaditi ili ćete se zajedno zateći u situaciji kad će neke nezgodne stvari naglo isplivati na površinu. Povrijeđenija strana bit ćete, na žalost, vi. S obzirom da uvijek tražite savršenstvo, bit će vam još teže. Ako izgradite pristup da nitko nije savršen, te povećate svoju toleranciju i ne uzimate stvari previše k srcu, mogli biste proći dobro. Potrudite se da se sjetite kad ste vi bili zabrljali. U najboljem slučaju sve bi se moglo manifestirati samo kao vaše naglo nezadovoljstvo. Strpljenje je u ovom slučaju vrlina.
POSAO: Iako ćete početi razmišljati o ulagačima u posao, ovih dana još nećete dobiti pozitivan odgovor, nego će se sve razvlačiti. Istovremeno će se aktualizirati odnosi s poslovnim partnerima tipa ugovaranja i ugovora, a koji će tražiti vaš dodatni angažman. Sve će vas uzdrmati, iako ćete se truditi da sve postavljene zadaće savjesno obavite. Najviše možete računati na pomoć mladih suradnika. Imajte povjerenja u njih i pružite im priliku da pokažu što znaju.
ZDRAVLJE: Pred vama je tjedan pun stresa i nervoze koji bi mogao izazvati pravi kaos. Vi volite red i urednost, pa se preventivno oboružajte vitaminima, natjerajte se da prošetate po svježem zraku, kao i da se naspavate.

Vaga 

Vaga

Vaga

LJUBAV: Obuzet će vas čežnje za skladnim ljubavnim životom i snažna potreba da imate svoju bolju polovicu. No realnost će biti nešto drukčija. Ako ste u vezi, vi ćete uglavnom biti raspoloženi za jednu stvar, a partner (partnerica) za drugu. Taj nesklad još će vam više kvariti raspoloženje. Najmudrije bi bilo da smanjite svoja očekivanja i održavate postojeće stanje. Ako se već ne možete dogovoriti, budite strpljivi i tolerantni. Oni koji su još sami uglavnom će maštati o ljubavnim mogućnostima.
POSAO: Na poslu će se pojaviti novosti povezane s nečim umjetničkim ili s kreativnim bavljenjima općenito. Vjerojatno se radi o svježim i originalnim idejama, a koje će sad dobiti realnu priliku da se ostvare. To će vas dosta zaokupiti, pa ćete unatoč blažem padu energije, biti prilično angažirani. Kako ste po prirodi skloni lijepim stvarima, ovo će vam biti dodatni poticaj da realizirate nešto što ionako volite raditi. Odnosi s podređenima na poslu bit će odlični, za razliku od odnosa s nadređenima, koji će i dalje biti pomalo napeti.
ZDRAVLJE: Prenapregnutost bi kod vas mogla izazvati umor, pa bi bilo dobro da pažljivo planirate svoj raspored i da se redovno odmarate. Povremeno ćete primijetiti da vam je naglo i neočekivano porastao apetit i to koji put preko svake mjere. Već u idućem trenutku taj poriv će splasnuti, pa će vas nakon nekog vremena opet iznenaditi. I tako cijeli tjedan. Imat ćete neujednačene i izuzetne jedačke sposobnosti.

Škorpion 

Škorpion

Škorpion

LJUBAV: Izvrsne ljubavne mogućnosti nastavljaju se i kroz ovaj tjedan. Bit ćete car (carica) zabava s mnoštvom inventivnih ideja, a mnogima od njih obogatit ćete svoj ljubavni život. Vaša voljena osoba gledat će vas sa zahvalnošću, jer će u svemu uživati jednako kao i vi. Oni koji su još sami zateći će se na brojnim tulumima i društvenim okupljanjima gdje će sigurno privlačiti pažnju suprotnog spola.
POSAO: Dio vaše koncentracije sa zabave ipak će se ovaj tjedan usmjeriti i na posao, no samo djelomično. Ono gdje će zaškripiti, bit će nezgode u komunikacisjkim kanalima. Nisu isključene grube riječi, nerazumijevanja, pa čak i svađe. Uglavnom oko sitnica. Ono što je dobro, to je da ćete vi biti dovoljno snažni i tolerantna pristupa, pa ćete znati naći načina da izgladite stvari. Također vam ovaj tjedan preporučujemo oprez u prometu, bilo da ste vozač, bilo da ste samo pješak.
ZDRAVLJE: Vi ste u odličnoj formi i osjećat ćete se dobro.

Strijelac 

Strijelac

Strijelac

LJUBAV: Koliko ćete vi željeti ići naprijed, toliko će vas okolnosti vući nazad. Tako ćete većinu ovog tjedna muku mučiti s usklađivanjem kako sebe, svoje voljene osobe, tako i raznih neugodnih situacija. Nemojte očekivati neki napredak u privatnim odnosima, no to ne znači da će se stvari nužno pogoršati. Uz umjeren pristup možete bez problema održavati status quo. Oni koji su još sami najvjerojatnije će to i ostati, a najveću utjehu naći će ako se povjere svojoj mami. Ona će ih najbolje razumjeti.
POSAO: Imat ćete potrebu da učinite svoj radni prostor zanimljivijim ili sustav poslova zabavnijim. No sve što budete zamislili, srušit će se u nemogućim financijskim konstrukcijama. Jednostavno vaše plemenite ideje neće doživjeti materijalnu potporu, a bez toga nema ni realizacije. Ne tugujte, nego sve pospremite za neka bolja vremena. Vaš smisao za humor neće vas napustiti, pa ćete vedrim duhom opet naći načina da nasmijete kako sebe, tako i svoje surednike. To je zaista mnogo, a ništa ne košta.
ZDRAVLJE: Nervoza i nemir mogli bi se nezgodno odraziti na vaš želudac.

Jarac 

Jarac

Jarac

LJUBAV: Pred vama su dani kad ćete se sigurno udvoje uputiti na neko vrlo neobično mjesto. Vaša voljena osoba mogla bi se ugodno iznenaditi kad je odvedete npr. u Zvjezdarnicu ili u muzej neobične tematike. U svakom slučaju radi se o nekom originalnom izlasku, a nije isključeno ni kraće putovanje. Vaši privatni odnosi bit će i dalje na zavidnoj razini, a oni koji su još sami rušit će sve eventualne prepreke do srca osobe koja ih zanima.
POSAO: Cijeli tjedan bit ćete sasvim obuzeti kontaktima. Ne samo da ćete imati pojačan dar govora, nego će i sadržaj onoga što budete iznosili ili prezentirali biti savršeno osmišljen i precizno razrađen. Ako vam je profesija vezana uz komunikacije, ovo će biti tjedan za pamćenje. Svi ostali će s lakoćom uspjevati dogovoriti brojne poslove ili izraziti svoje zamisli. Čak ako i naiđete na nesusretljivog poslovnog partnera, vi ćete snagom riječi i bistrinom uma neprijatelja pretvoriti u prijatelja. I opet ste uspješni.
ZDRAVLJE: Na stres ste već postali imuni, pa će tako biti i ovaj tjedan. Izdržljiv karakter kao što ste vi ne zna za umor.

Vodenjak 

Vodenjak

Vodenjak

LJUBAV: Svoju pažnju u vezi, s ljubavnog partnera (partnerice), ovih ćete dana preusmjeriti na pitanja zajedničkih nekretnina i imovine općenito. Bit će vam važno što je vaše, a što njegovo (njeno), što je zajedničko, kako ćete nešto zapisati kao pola-pola i slično. Oni koji su još mladi, mogli bi se baviti pitanjem darova, pa će razmišljati čime da razvesele voljenu osobu. Zapamtite da dar ne mora uvijek biti materijalan. Samci će pak darovima pokušati pridobiti nečiju pažnju.
POSAO: Vrlo je vjerojatno da ćete naglo i neočekivano dobiti novac koji ste već prije zaradili, ili će vam biti plaćeno više nego što ste se nadali. To će vas dakako razveseliti, a brzo ćete početi misliti kako da potrošite dobiveno. Neki Vodenjaci i Vodenjačice imat će potrebu za pojačanom komunikacijom ili kretanjem među ljudima, no mnogi takvi kontakti mogli bi se prekinuti zbog obaveza na poslu ili pak nekih vama nejasnih razloga. Vjerojatno je da ćete morati dosta raditi, pa vam sve skupa, unatoč vašim iskrenim željama, neće dati dovoljno vremena ni prostora da s poznanicima na miru popijete kavu. To će vas koji put i živcirati.
ZDRAVLJE: I dalje vodite brigu o prehrani i ne uzimajte namirnice koje iritiraju želudac.

Ribe 

Ribe

Ribe

LJUBAV: Pred vama je pravi koktel ljubavi. Ovih dana vam u privatnim odnosima ničega neće nedostajati. Osim osjećaja, bit će tu i zavidna razina komuniakcije i razumijevanja, a na sve će se nadovezati mašta i originalnost kakvu samo vi imate. Zato su vam zajamčeni bogati i zanimljivi ljubavni dani. Nešto slično doživjet će i oni koji su još sami.
POSAO: Tko bi još mislio na posao kad je proljeće počelo? I doslovno, a i u vašim osobnim odnosima. Tako ćete poslovne obaveze gurati u stranu. Ipak pazite na financije jer biste ovih dana mogli imati neplanirane izdatke. Također ćete imati sve jasnije planove što i kako dalje, a vezano uz razvoj vaših poslovnih mogućnosti. Ništa od svega još nećete realizirati, no bit će vam sve jasnije što trebate činiti. To će vas dovoljno ispunajvati da budete zadovoljni i čekate onaj pravi trenutak za akciju.
ZDRAVLJE: Bit ćete u dobroj formi i bez većih problema. U pojedinim trenucima imat ćete eksplozivne snage za dvoje.






Povezano