Tjedni horoskop: 12.05. – 18.05.2008.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 13.05.2008.

0

Ovan

Tjedni horoskop: 12.05. – 18.05.2008.

Tjedni horoskop: 12.05. – 18.05.2008.

 OVAN

Ovan

LJUBAV: Većina ljubavnih događaja odvijat će se u vašu korist. Jedino što bi vas moglo zasmetati jest priličan mir koji će odjednom zavladati u vašim odnosima, pa vam neće biti jasno štos e zapravo događa. Pokušajte se opustiti i obratite pažnju na one sitne vibracije koje u vrtlogu života obično ne primjećujete. Uspijete li u tome, zaista ćete uživati u svakom trenutku s voljenom osobom. Samci će osvajati na uravnoteženiji način nego do nedavno.
POSAO: I dalje ste miljenik zvijezda na poslovnom planu. Zamišljeno – napravljeno. Ako trgujete s nekretninama, ovo bi mogao biti vrlo plodan tjedan u kom ćete sklopiti unosne poslove ili proširiti krug suradnika. Za sve Ovnove i Ovnice vrijedi da ono što sad postave, ima perspektivu da se razvija na dulje staze i u pozitivnom smjeru. Manja zbrka moguća je ovih dana u vezi poruka ili pisama. No pogrešne informacije bit će brzo raščišćene, a uzrok svega bit će brzopletost ili nemar. Dobre poslovne mogućnosti razvoja mogle bi kod vas potencirati i megalomaske ambicije, pa u procjenama i poslovnim planovima budite realni i ne preuzimajte zahtjeve za koje nist sigurni da ćete ih izvršiti u roku.
ZDRAVLJE: Polako dolazite na svoje i osjećate se sve bolje i bolje. Vrijeme nemira i stresova je iza vas.

BIK

Bik

Bik

LJUBAV: Ono što ste možda tako dugo čekali, ovih dana moglo bi se početi ostvarivati. Bit ćete veseli, prpošni, spremni na svaku vrstu suradnje, a odnos s voljenom osobom doći će u ekspanzivnu fazu. Povećat ćete količnu zagrljaja i nježnosti između sebe, a neki bi mogli nalikovati na par koji je zaljubljen preko ušiju. Oni koji su još sami, imaju velike šanse da privuku osobe suprotnog spola, pa neka se pobrinu da redovito izlaze među ljude.
POSAO: Ni sami ne znate otkud vam sve te ideje i zašto se sve zavrtilo kako se zavrtilo. No kako god da je, prihvaćate ovaku dobru situaciju i vozite dalje punom parom. Kad se sve smiri, imat ćete vremena za analize, a sad je vrijeme za rad. Sve što je sustavno, organizirano, dugoročno i dobro planirano, odvijat će se vrlo skladno i razvijati lakše nego što ste očekivali. Na vama je da samo malo pogurate, a ako treba i jače zapnete, da biste svemu još dodali vjetar u leđa. Mnogi od vas će osjećati da je došlo njihovih pet minuta, pa će primjereno tome i raditi s voljom i nadom u bolje sutra.
ZDRAVLJE: Malo manje energije i malo više stresa povremeno bi vam moglo unijeti nemir u inače kvalitetne dane. No vjerojatnije je da ćete s lakoćom proći kroz takve utjecaje, jer su oni povoljniji jači. Bit će vam dovoljno samo da duboko udahnete i idete dalje.

BLIZANCI

Blizanci

Blizanci

LJUBAV: Možda ste previše čačkali po nekom odnosu ili problemu, pa ste iščeprkali nešto što vam se ne sviđa. Ne morate o tome na sva zvona, nego radije u tišini preispitaje stvar, pa ako treba i s partnerom (partnericom) zajedno. Ako uvidite da druga strana nije raspoložena za analize, nemojte forsirati, nego pređite preko svega. Ne morate vi baš sve znati, a osim toga važnije je da gradite svoj odnos, pa povremeno neke sitinice zanemarite. Oni koji su još sami imat će bogatu maštu, no ne uvijek i realnu procjenu eventualnog budućeg partnera (partnerice).
POSAO: Bit ćete natprosječno vješti u obavljanju dva-tri posla u isto vrijeme, naravno prosječne težine i nevelikih zahtjeva (inače ih ne bi ni mogli obavljati istovremeno). Lakoća s kojom ćete komunicirati sa suradnicima zadivit će sve oko vas, a onda i vas same. Manji stres i nemir unijet će prolaznu nervozu, no ista će vas samo potaknuti da stvari obavljate još brže i učinkovitije. Pred vama su dani kad ćete zaista biti ono što jeste, te imati prilike da pokažete svoje talente na radnom mestu.
ZDRAVLJE: Vi ćete biti u vrlo dobroj formi cijeli ovaj tjedan.

RAK

Rak

Rak

LJUBAV: Neke pretpotopne ljubavne situacije mogle bi vam se opet pojaviti u glavi. Kao znak koji ima izvrsno pamćenje, a i kvalitetnu maštu, možda ćete dopustiti da vam se sjećanja upletu u sadašnji privatni život. Takvi utjecaji na vas neće biti jasni vašoj voljenoj osobi, pa biste je mogli zbunjivati svojim ponašanjem. Priznajte da ste se sjetili starog ljubavnog filma i neka vam to bude nadahnuće za poljupce u stvarnosti. Što je bilo, bilo je. Oni koji su još sami, mogli bi biti u iskušenju da tjedan prožive u svom svijetu snova i maštarija. Pa ako im to paše, neka samo izvole.
POSAO: Nema rezultata bez rada. To i sami znate. Kako ste trenutno u fazi kad vas zaokupljaju različite teme, a ne direktno vezane uz posao, može se reći da će vam radni zadaci biti ne u drugom, nego možda u desetom planu. No kako je iza vas vrlo dinamičan period, može se reći i da ste zaista zaslužili kraću stanku ili odmor. Neki od vas će baš u ovom tjednu zbrojiti i ubrati plodove svog rada i malo odahnuti.
ZDRAVLJE: Nakon burnog perioda vi se polako vraćete u normalu kad se zaista možete polako i pošteno opustiti.

LAV

Lav

Lav

LJUBAV: Vaša potreba da pod svaku cijenu nešto poduzmete, pa tako i na ljubavnom planu, bit će u potpunom neskladu s realnim mogućnostima nekog ljubavnog ostvarenja. Vjerojatno je da ćete teško odoljeti da ne organizirate ljubavne susrete ili zajedničke akcije s voljenom osobom, no učiak bi mogao biti poput kiselog krastavca. U redu je što ste spremni biti aktivni, no potrebno je da se naučite prepoznati kad je vrijeme na ne-akciju. U ovom tjednu ovo drugo bi vam moglo donijeti više zadovoljstva i manje frustracija, nego ono prvo.
POSAO: Teško ćete se miriti s nedostatkom izazova, iako će se stvari na poslu odvijati sasvim dobro. Štoviše, sve ono što ste započeli, nastavljat će se na više nego dobar način. No i dalje ćete nalaziti razloga za prigovore, a vlastito nezadovoljstvo nećete znati objasniti nikakvim argumentima, pa tako ni sami sebi. Istovremeno ćete pod pojačanim naponom Marsa u vašem znaku, biti podložni impulsivnim akcijama, pa ćete teško mirovati. No može vam se dogoditi da uprskate stvari i to samo zbog želje za vlastitom promocijom. Ako već imate višeak energije, prvo procijenite da li na poslu imate prostora za njeno korištenje. Ako ga nema, uvijek vam ostaje sport.
ZDRAVLJE: Naprezat ćete se bez stvarnog razloga i sami sebi prozvoditi nemir, nesanicu i stres. Ili se obuzdavajte ili redovno upražnjavajte neki sport. Tako ćete održati ravnotežu.

DJEVICA

Djevica

Djevica

LJUBAV: Lijepe ljubavne doživljaje poremetit će prolazna nervoza sredinom tjedna. Ako svemu ne pridate prevelik značaj, nastavit ćete s obostranim uživanjima, a možete računati i na podršku voljene osobe vezanu uz vaše ideje i namjere, kako osobne, tako i druge prirode. Sklad u vezama Djevica i dalje će biti na zavidnoj razini. Oni koji se još nisu zaljubili, ako si dopuste da zanemare neke sitnice, mogli bi upoznati zanimljivu osobu.
POSAO: Dobro ćete se nositi s gotovo svim zadacima koji vam ovih dana budu dolazili na dnevni red. Jedini problem bit ćete vi sami i to onda kad počete s pretjeranim analizama svog statusa u poslu, a koje vas neće odvesti baš nikamo. Vrijeme je za rad i djelovanje, jer vam je ono sad odlično aspektirano, a sitnezama i analizama ćete se baviti kasnije. Ako previše pripremate, potrošit ćete vrijeme potrebno za akciju. Sve ima svoje vrijeme, pa tako i ovo. Jednostavno radite.
ZDRAVLJE: Manji problemi sa živčanim sustavom bit će prolaznog karaktera, a mogli bi se manifestirati kroz trzaje oka ili slično. No istovremeno imate i mnogo dobrih utjecaja, pa ste generalno u vrlo dobroj formi.

VAGA

Vaga

Vaga

LJUBAV: Iako su se stvari u vašim osobnim odnosima smirile i sve se naizgled dovelo u red, vi ćete najviše razmišljati o promjenama, bilo u samoj vezi, bilo izvan nje. Možete uvesti neke nove navike ili postići dogovor s partnerom (partnericom) oko stvari koje vas povremeno zabrinjavaju. Ono što sad zamislite na tom planu, vjerojatno će zaživjeti bez većih prepreka. Samci će više razmišljati nego što će djelovati prema suprotnom spolu.
POSAO: Radit ćete nešto mirnijim tempom nego do nedavno. To će vam odgovarati jer ste u sebi nagomilali dosta stresa i umora. Analizirat ćete postignuto, a možda napraviti i manju stanku kako bi isplanirali ono što slijedi. Moguće je da promijenite način rada ili da postavite organizaciju posla na drukčiji način. Kad sve pripremite, ono šte ste postavili ima izglede da se razvije na vrlo kvalitetan način. Također će se u vašoj glavi rađati nove i nove ideje, a neke od njih bljesnut će vam poput svjetlosti. Brzina kojom će vam se to događati bit će takva da ćete ih jedva stizati zapisati na papir.
ZDRAVLJE: Vraća vam se snaga, a vi dolazite u ravnotežu. To vam godi, pa ste svakim danom sve bolje i bolje.

ŠKORPION

Škorpion

Škorpion

LJUBAV: Nesuglasice, nerazumijevnaja ili jednostavno neraspoloženja u privatnim odnosima protegnut će se i na ovaj tjedan. Ne očekujte previše, a kako ste i sami osoba s jasno razvijenom intuicijom, znate kako bi bilo najbolje da se primirite i održavate status quo. Oni koji su još sami, mogu pronaći niz različitih bavljenja koji će im ispuniti samačke dane.
POSAO: Moguće je da ćete svojom zaslugom unijeti nove stavke u ugovor pod kojim ste angažirani. No za sve će vam trebati dosta napora i argumenata kako bi uspjeli. Koji put će vam se činiti da sve skupa i nema mnogo smisla, pa će biti u dvojbi da li zahtjevati ono što želite, ili ne. Tu će se vać raditi o suptilnim nijansama koje ćete sami morati najbolje prepoznati. Neka vam kriterij bude kvaliteta obavljenog posla i vaša osobna dobrobit. Ako to ukalkulirate u svoju procjenu, već ćete se znati postaviti na pravi način.
ZDRAVLJE: Pred vama je tjedan pun izazova kad će i vaš organizam biti osjetljiviji, pa su moguće sve vrste alergija kao reakcija na stresove oko sebe.

STRIJELAC

Strijelac

Strijelac

LJUBAV: Imat ćete napokon dobar balans između strasti i nježnosti, što bi vašu vezu moglo učiniti još kvalitetnijom. Vrijeme je odlično za njegovanje onih malih životnih radosti udvoje, poput isprobavnja novih kulinarskih recepata, uživanja u zajedničkom hobiju ili sličnom. Uz sve opisano mogli biste provesti vrlo ugodan tjedan. Oni koji su još sami, zanimljive osobe mogli bi sretati na poslu ili u slobodnim udrugama građana (raznim društvima vezanim uz hobije ili slično).
POSAO: Vrlo dobar poslovni period razvijat će se i dalje, no uz nešto povećanu količinu nervoze. Nećete uvijek nalaziti najbolje riječi kojim biste komunicirali sa suradnicima, pa su mogući i nesporazumi zbog klasičnog neazumijevnaja ili nejasnoće. Kako bi to izbjegli nastojte biti što jasniji u svom izražavanju ili zatražite povratnu informaciju od druge strane – da li je svima sve jasno i da li su svi sve razumjeli.
ZDRAVLJE: Većinu tjedna bit ćete u zavidnoj formi i bez zdravstvenih problema.

JARAC

Jarac

Jarac

LJUBAV: Ljubav cvjeta i dalje, a vi ste sve sretniji i sretniji. Sad se možete razmahati i u nježnostima, jer sve što učinite, bit će dobro pirhvaćeno. Ako ima nešto što ste odavna željeli učiniti, učinite. Pozovite voljenu osobu na neko romantično mjesto, iznenadite je nekim darom ili događajem koji ćete sami organizirati. I oni koji su još sami, imat će odlične prilike za upoznavnja i zbližavanja, pa neka izlaze kad god mogu.
POSAO: U sveopćoj ekspanzji, vi briljirate i dalje. Sad su još nestale i manje prepreke i nesporazumi koji su vas povremeno pratili, tako da ste zaista dobili krila. Uspjeh vam je nadohvat ruke, a vi ga trebate samo zgrabiti. Ne brinite za zasluge, jer ako je netko zaslužio tron na poslovnoj ljestvici, onda ste to vi. I to svojim radom, trudom, stručnošću i i strpljenjem. Ovih dana bit ćete skloni čak i zabavi na poslu, pa ćete suradnicima priuštiti i poneku šalu. Može se reći da vam je svijet pod nogama, a vi i dalje oprezno i predano gradite dalje.
ZDRAVLJE: Sad ste odlično, imate više energije nego prije, a one sitne dosadne tegobe su nestale.

VODENJAK

Vodenjak

Vodenjak

LJUBAV: Nije zlato sve što sja. Lako bi se mogli prevariti u procjeni jedne osobe, pa da osjetite svu silinu ljutnje ili razočaranja. Zato budite oprezni i ograničite svoja očekivanja u privatnoj sferi. Ovo se odnosi kako na one koji su još sami, tako i na one koji već jesu u vezama. Vaša voljena osoba je onoliko draga koliko vi to želite vidjeti. No svatko ima i svoju lošiju stranu kojoj biste vi ovih dana mogli pridavati veliku pažnju. Ipak budite tolerantniji, jer vi to možete. Ni vi niste bez mana.
POSAO: S posla biste najradije pobjegli, no to neće biti uvijek moguće. Ono što trebate odraditi, odradite najbolje što znate, jer vam drugo ne preostaje. Da sve ipak nije tako crno, pokazat će vam suradnici na poslu koji su mladi ili mlađi od vas. S njima ćete (za razliku od ostalih) surađivati odlično, pa se i usredotočite na njih. Svi ostali uglavnom će vas ili živcirati ili umarati. Utjehu i odmor od svega, opet ćete tražiti u mirnom domaćem okruženju.
ZDRAVLJE: Nemir, nesanica, stres i nervoza, bit će vaši vjerni pratitelji, na žalost, i ovaj tjedan. Sve možete preduhitriti urednim životom i metodama opuštanja.

RIBE

Ribe

Ribe

LJUBAV: Sreća je u malim stvarima i iskrenim riječima. Tako ćete se ponašati ovaj tjedan, a sve bi vam moglo donijeti zadovoljstvo i nježnosti koje tako volite. Dani su dobri za šetnje i kretanja kroz prirodu, pa organizirajte zajednički izlet. Dakako udvoje. Oni koji su još sami, neka izlaze van na zrak ili u prirodu, više nego na tulume, jer u zelenom ozračju mogu sresti zanimljive osobe suprotnog spola.
POSAO: Možda ćete promijeniti radnu prostoriju preselivši se u neku drugu ili će na dnevnom redu biti adaptacija radnog prostora. Zato bi se mogla pojaviti i zbrka, a možda i poneka greška u radnom procesu. Ipak, brzo ćete sve dovesti u red i raditi bez problema dalje. Neke Ribe će i dalje više vremena provoditi na terenu nego u uredu, a ako im je posao takve prirode da se zbog njega stalno kreću ili putuju, onda će ga ovih dana imati preko glave. Ne planu komunikacija vladat će pozitivno ozračje koje će vas poticati da razvijate još bolje odnose sa suradnicima.
ZDRAVLJE: Bit ćete s malo manje energije, a malo više nervoze, no uglavnom ste dobro.

Izvor: Horoskop.hr






Povezano