Tjedni horoskop: 07.04. - 14.04.2008.

Piše: CroModa.com
Objavljeno 07.04.2008.

0

Ovan

Tjedni horoskop: 07.04. - 14.04.2008.

Tjedni horoskop: 07.04. - 14.04.2008.

Ovan 

Ovan

LJUBAV: Dobre ljubavne vibracije donosi vam Venera u vašem znaku. Bit ćete privlačni suprotnom spolu, a u vezama Ovnova ili Ovnica postojat će povećana ljubavna nadahnuća. Povremeno će biti i nemira, a netko bi u vezi mogao poželjeti vladati pod svaku cijenu. Ovaj put to će prije biti partner (partnerica) nego vi, pa iako vam to neće biti drago, bit ćete dovoljno popustljivi da takvu situaciju prihvatite.
POSAO: Ovo je pravo vrijeme za poduzetnike, a vi ste najčešće jedan od njih. S jednakom strašću upuštat ćete se u nove radne zadatke, osvajanje novih poslovnih partnera, kao i u pokretanje novih projekata. Ovo posljednje vam je i najdraže. Prilika će biti mnogo, vi ćete biti puni ideja, željni akcije, no ono što će vas povremeno mučiti, bit će nedostatak energije i sklonost da nervoznije reagirate. Ne samo da će vam trebati više snage za uobičajene zadatke, nego ćete i na svaku prepreku, pa bila ona i stinica, reagirati burnije. Zato imajte na pameti da je samokontrola ovaj put ključ vašeg uspjeha.
ZDRAVLJE: Planete u vašem znaku davat će vam snagu da prevazilazite izazovne utjecaje koji će se manifestirati kroz nemir, nervozu, stres i pretjerivanja u konzumacijama hrane.

Bik 

Bik

Bik

LJUBAV: Postoji mogućnost da se zagledate u zabranjeno voće, no jednako snažna je i mogućnost da osoba koja dolazi izdaleka jednim potezom ugasi sve vaše nade. Ovo se odnosi i na samce i na vezane. U vezama će općenito vladati uobičajeno stabilno stanje, a vi ćete možda imati potrebu da više vremena boravite u intimnom okruženju, najradije kod kuće.
POSAO: Tišina i samoća godit će vam ovaj put daleko više nego inače. Potreba da se na neko vrijeme povučete od buke svakodnevnih radnih zadaća bit će iskrena i jaka. Ukoliko je vaš posao pomalo „samački“, ovo su dani kad ćete zaista uživati u njemu. No ako radite tamo gdje ima mnogo ljudi, buke, ili je dinamično, bit će vam pomalo teško. U tom slučaju ponašat ćete se po onoj – odradi, pa briši, a kod kuće ćete uživati u svom omiljenom filmu i grickalicama. Vanjski svijet zanimat će vas malo ili gotovo nikako. Vjerojatno ćete čak i izbjegavati kontakte, iako ćete neke morati održavati, reda radi. To će vam biti pomalo naporno, jer ćete se u duši zapitati o njihovom smislu.
ZDRAVLJE: Bit ćete u sasvim dobroj formi cijeli ovaj tjedan. Tokom noći biste mogli imati upečatljive snove, a kroz njih bi i neke stvari iz podsvijesti mogle isplivati na površinu.

Blizanci 

Blizanci

Blizanci

LJUBAV: Pred vama su bolji dani u sferi privatnosti. Vaši odnosi će se popraviti, a u veze se opet vratiti onaj stari sklad. Najdraže će vam biti što vas voljena osoba opet dobro razumije, a i vi ćete uživati pričajući beskrajne priče, onako kako samo vi znate i možete. Oni koji su još sami, dosta vremena provodit će među ljudima i prijateljima, pa će postojati veća vjerojatnost da sretnu neka sasvim nova lica.
POSAO: Pozitivan poslovni skok ispunjavat će vas nadom cijeli ovaj tjedan. Bit ćete puni planova, a neke ćete si vrlo jasno zacrtati i postoji vjerojatnost da ćete ih ostvariti s lakoćom. Ono s čim ćete biti malo manje zadovoljni, bit će vaša plaća. Naime, mislit ćete da za napore koje trebate ulagati da biste zaradili novac, ne dobivate adekvatnu nagradu. Ako pokušate razgovarati s nadređenima o tom temi i zatražite povišicu, vrlo je vjerojatno da će vas oni podržati samo na riječima ili deklarativno. Možda će to što govore iskreno i misliti, no sve neće još biti popraćeno i djelima. Ako ništa drugo, nek znaju što vam je na duši. Imate pravo to izreći.
ZDRAVLJE: Vaše stanje se poboljšava, energija i dobro raspoloženje vam se vraćaju, pa ćete većinu ovih dana biti u više nego dobroj formi.

Rak  

Rak

Rak

LJUBAV: Račja duša teško će podnositi izazove i iskušenja koji će se razvijati ovih dana. Vjerojatno će doći do nesklada u vašim ljubavnim odnosima, koji ne moraju nužno pokvariti vezu, ali će biti dovoljni da vam malo zagorčaju osobni život. Sve će biti popraćeno pojačanom nervozom, napetošću, pa i strahom, a na vama je da se „izbalansirate“ i nastojite održavati postojeće stanje bez da planete. Samci će se baviti mnogim aktivnostima, no one uglavnom neće biti ljubavnog karaktera.
POSAO: Vaši poslovi će se razvijati, no koji put i na štetu vašeg uživanja u njima, jer će vam sve veći zadaci postajati sve naporniji. Ovaj tjedan bit je jako važno da ekonomizirate sa svojim snagama, jer ćete biti u poziciji da radite za troje, a živaca ćete imati jedva za jednoga. Neće biti vremena ni za dublja razmišljanja ili planiranja, jer ćete imati toliko posla da ćete biti sretni ako uopće sve stignete. Pri tom čuvajte sebe i ne izlažite se da radite preko svojih granica.
ZDRAVLJE: I dalje ste puni energije, no zbog izazovnih aspekata ona na vas može djelovati i razorno. Nervoza, stres, nemir, nesanica, sve bi se to moglo intenzivirati, a na vama je da se maksimalno kontrolirate. Također budite redovni u odmorima, jer biste bez stanki mogli pregorjeti.

Lav 

Lav

Lav

LJUBAV: Vaše lavovsko srce bit će prepuno novih ideja i zanimljivih nadahnuća za ljubavna druženja. Njima ćete bez problema obogatiti svoj ljubavni život, a vašoj boljoj polovici ćete opet predstavljati kralja (ili kraljicu) parade. Oni koji su još sami, imat će vrlo upečatljiv stil udvaranja, a koji sigurno neće ostaviti ravnodušnim drugu stranu.
POSAO: Tjedan koji je pred vama bit će povoljan za učenje, kao i za istraživanja svih vrsta. Lavovi i Lavice koji su još na školovanju imat će zavidne rezultate. Drugi će pak pokrenuti pitanje eventualnih stipendija i doškolovanja. Neće sve proći bez stresa, no vi ste u sve boljoj formi i znat ćete se nositi sa svim što vas snađe. Također je moguće da ćete pokrenuti poslove sa strancima, ili će vam se javiti neki stari i daleki poslovni partneri. Ako radite u turizmu, ovo je vrijeme kad će se sve pripreme oko sezone zavrtiti punom parom, a vi ćete biti u centru svega.
ZDRAVLJE: Vaši potencijali rastu, isto je i s dobrim raspoloženjem, no i s apetitom. Malo mjere za stolom ne bi vam škodilo.

Djevica 

Djevica

Djevica

LJUBAV: Osjećat ćete kao da se makla koprena s vašeg lica, pa sad možete jasnije vidjeti, a i Sunce se odnekud promalja u vaš osobni život. To će vas potaknuti da očekujte i previše. Onda ćete postati svjesni da ako se stvari sporo razvijaju, barem će biti stabilnije. I gradit ćete svoj odnos korak po korak. Pred vama je tjedan u kom ćete znati zrelo sagledati svoj privatni život.
POSAO: Na vidjelo će izaći neki drugi planovi koji će vam potpuno poremetiti analize i namjere vezane uz kreditiranja (ili ulaganja drugih ljudi). Iako ćete biti u mogućnosti da nabavite potrebna sredstva, sve to neće biti u skladu s vašim iskrenim željama. Zato bi bilo dobro da još jednom sve pažljivo proučite i tek onda donesete konačnu odluku da li ćete se možda upustiti u sve planirano. Vi odlično znate da sve što čovjek posudi, treba kad tad i vratiti, a ako u svemu izostane zadovoljstvo, pitate se o smislu svega. Uvijek prvo treba znati što zapravo želite i tek onda krenuti putem koji ste si zacrtali.
ZDRAVLJE: Konačno ste malo rastjerali tmurne misli. Bit ćete dobro većinu ovih dana, a imat ćete povećanu sposobnost ozdravljenja ili duhovne obnove.

Vaga 

Vaga

Vaga

LJUBAV: Ništa što biste vi željeli, ma koliko dobre namjere imali, neće biti takvo. U vaše osobne odnose uvući će se nervoza, nerazumiejvanje, nesklad, a moguće su i svađe. Znajte da je ovo prolazan period, pa dobro važite riječi koje upućujete partneru (partnerici), kako vam kasnije (kad oluja prođe) ne bi bilo žao. Trenutno nećete moći ništa bitnije promijeniti, ali ćete i te kako razmišljati, a možda i dokučiti što je to na čemu trebati više poraditi.
POSAO: Odmah se pripremite na težak i naporan tjedan pun izazova, napetosti i stresa. I pomirite se s tim da vam ništa neće biti poklonjeno. Nastojte dobro spavati kako biste imali snage i živaca da sve ovo izdržite. One poslovne partnere koje vi budete željeli za suradnike, neće podržati i vaši nadređeni. S druge strane, na vidjelo bi mogli izaći i pravni problemi vezani uz takvu eventualnu suradnju, pa bi se sve moglo početi rušiti kao kula od karata. Srećom, bit će i onih vaših suradnika koji nisu opterećeni pravnim „ozvaničenjima“, pa će vas svojim nekonvencionalnim pristupom spašavati od neizvršavanja zadaća i ispunjavanja rokova. Tako ćete uspjeti tjedan privesti kraju, no vrlo je vjerojatno da ćete biti jako iscrpljeni.
ZDRAVLJE: Ovo će biti buran tjedan i za vaše fizičko stanje. Koliko ćete imati manje energije, strpljenja i živaca, toliko će izazovi koji su pred vama biti veći, tj. obilježeni stresom i nemirom. Samokontrola i redovan odmor nužno su vam potrebni u svakom trenutku.

Škorpion 

Škorpion

Škorpion

LJUBAV: Učvrstili ste svoju vezu i sad ćete mirno uživati u ostvarenom. Više pažnje posvetit ćete zajedničkim navikama, pa je vjerojatno da ćete ili isprobavati nove recepte i uživati u delicijama, ili zajedno krenuti u realizaciju neke dijete, gimnastike ili sličnog. Bit ćete stabilni i zadovoljni, a takva će biti i vaša bolja polovica. Oni koji su još sami pred sobom imaju miran tjedan u kom nisu isključena nova poznanstva, no nema ni nekih euforija.
POSAO: Svi Škorpioni i Škorpionke koji rade u uslužnim djelatnostima, a naročito u medicinskim ili kozmetičkim, imat će pune ruke posla. No imat će i sasvim dovoljno energije i volje da sve stignu, a još će pri tome i uživati. Povremeni nemir i kratki rokovi, dizat će im adrenalin, te će ih samo poticati da sve obave još kvalitetnije. Pred vama je bogat i dinamičan radni tjedan u kom ćete funkcionirati bolje od većine svojih suradnika. Ovo se odnosi na sve vas, bilo kojom djelatnošću da se bavite.
ZDRAVLJE: Vi ste u izvrsnoj formi, a njoj će se ovih dana pridružiti i vaša potreba da se pojačano brinete za zdravlje i prehranu. Tako ćete provođenjem zdravih navika još više učvrstiti svoje ionako dobro stanje.

Strijelac 

Strijelac

Strijelac

LJUBAV: Planete su napokon stale u vašu obranu ili na vašu stranu. Sad ćete vidjeti kako se vaš odnos popravlja ili bar dobiva priliku da se poboljša. Partner (partnerica) vas opet gleda blagonaklono, oprašta vam sve vaše skitnje i nestašluke, a i vi sami uzvraćate na jednak način. Oni koji su još sami opet će dobiti volju da nešto učine sa svojim privatnim životom, primijet će nečije poglede, ili će samoinicijativno krenuti u otvorena osvajanja suprotnog spola.
POSAO: Ako je vaš posao vezan uz sport, rekreaciju, zabavljačke djelatnosti ili pedagogiju, imat ćete nove izazove i priličnu količinu posla. Vezano uz to, jedva ćete stizati jesti, a i životne navike će vam postati neurednije, što bi kod vas moglo izazvati nervozu. Istu biste mogli ispoljiti i prema suradnicima. Zato nastojte prvo sebe dovesti u red, što vi trenutno i možete bez većih problema. Većina Strijelaca bit će puni kreativnih ideja koje će s radošću unositi u svoj posao. Ako za to nemaju pravu priliku, onda je vjerojatno da će organizirati domijenak na radnom mjestu.
ZDRAVLJE: Stigli su bolji dani, a s njima se i vaše opće stanje popravlja. Jedino na što bi bilo dobro obratiti pažnju jest količina hrane i pića koje unosite u svoj organizam.

Jarac 

Jarac

Jarac

LJUBAV: Imat ćete sasvim dovoljno napetosti u svim područjima da ćete vjerojatno zanemariti svoj privatni život. To i neće biti tako loše, jer su vam i na tom području moguće trzavice, a kako će sve skupa ionako proći relativno brzo, nemojte svemu pridavati prevelik značaj. Budite strpljivi i korektni. To je zasad najpametnije što možete učiniti.
POSAO: Ako ste dosad dobro radili, onda za vas neće biti većih problema niti ovaj tjedan. Pred vama su dani puni napetosti, nervoze i nemira, a sve će se manifestirati i kroz odnose sa suradnicima na poslu. Vaša dobra crta je sposobnost kontrole, a ovaj tjedan nju će biti potrebno usmjeriti prema samom sebi. Postavite li se tako prema svemu vezanom uz posao, samo ćete nastaviti raditi ono što ste i započeli. Trenutke opuštanja doživljavat ćete samo u svoja četiri kućna zida, dok će sve ostalo biti pravo bojno polje.
ZDRAVLJE: Pred vama su dinamični dani koji će zahtijevati pojačan oprez i samokontrolu. Sve će vas iritirati dva puta više nego inače, pa budite svjesni toga i nastojte se što manje uzbuđivati. Ovo je ionako prolazna faza u dugoročno dobrom periodu.

Vodenjak 

Vodenjak

Vodenjak

LJUBAV: Možete očekivati dane u kojim će se intenzivirati vaš društveni život, pa ćete bilo sami ili s voljenom osobom, obilaziti brojna zanimljiva mjesta. Ljudi i događaja neće nedostajati, a u duši ćete se osjećati ispunjeni i zadovoljni. Vaša voljena osoba pratit će vas u stopu, pa će vas mnogi zapamiti kao vrlo društven par. Dakako, u takvim okolnostima će i samci imati povećane šanse za nova poznanstva.
POSAO: U danima koji su pred vama vjerojatno ćete se zateći na kraćem poslovnom putovanju, ili ćete morati ići na mnoga mjesta kako bi prezentirali djelatnost kojom se bavite. Trgovci će imati pune ruke posla, a slično će proći i svi Vodenjaci zaposleni u tvrtkama koje se bave komunikacijom. Ono što će vas najviše mučiti ovih dana, bit će želja da normalno popričate s brojnim suradnicima i licima koja budete sretali kroz posao, a koju nećete moći ostvariti zbog brojnih poslovnih zadtaka, obaveza i kratkih rokova. Tako će sve biti vrlo brzo i pomalo površno. Čak i poslovni sastanci će se odvijati kao na traci. Od svega bi vas mogla zaboljeti i glava, no šta je tu je, poslove ćete morati izvršiti.
ZDRAVLJE: Mogući su prolazni problemi sa želucem ili prsima. Inače ste dobro.

Ribe 

Ribe

Ribe

LJUBAV: Odnos koji ste nedavno izgradili čuvat ćete najbolje što možete. Sad je vaša veza dovoljno čvrsta da se vi osjećate sigurno. Zato ćete se bez velikih briga prepuštati uživanjima, a na sličan način bit će vam i uzvraćeno. Oni koji su još sami, imat će dovoljno energije i strasti da na intrigantan način privuku osobe koje im se svide. Sve ostalo ovisit će kako o njima, tako i o drugoj strani.
POSAO: Radni tjedan koji je pred vama otvorit će temu nekretnina, kao i probleme vezane uz rješavanje njihove papirologije. Gdje vam je locirana tvrtka, proširuje li se, što sve treba obaviti da bi dobili sve potrebne dozvole, kolikim sredstvima raspolažete da bi razvili poslove onako kako je planirano, sve će vam se to možda naći na dnevnom redu. Mnoge Ribe djelovat će sigurnije nego inače, a imat će i dovoljno snage i sabranosti da obave sve radne zadatke. Bit ćete učinkoviti i strpljivi. Odličan je tjedan za savjetnike.
ZDRAVLJE: Vi ste u boljem stanju nego što mislite. Nema nikakvih loših aspekata za vaše zdravlje, no vaša mašta nema granica. Pozabavite se humorom.

Izvor: Horoskop.hr  





Povezano