The Garden Festival najavio zabave na brodovima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 27.02.2015.

1

Foto: David Bowen

Foto: David Bowen

The Garden Festival se održava 10. i posljednji put od 1. do 8. srpnja 2015. u Tisnom. Najavljene su zabave na brodovima.

The Garden Festival vraća se desetu i posljednju godinu na prekrasnu dalmatinsku obalu, stvarajući još jednom glazbeni raj na lokaciji The Garden Tisno od 1. do 8. srpnja 2015. godine. Ovaj festival ne samo da je pokrenuo sve rastuću glazbenu scenu u cijeloj regiji, nego je i odražavao njen duh cijelo desetljeće, a postao je jedan od najdražih svjetskih događaja koji slave elektronsku glazbu. Uz odličan lineup, sjajne after partyje u klubu Barbarella's u Pirovcu, The Garden Festival najavio je i zabave na brodovima, a time srpanj u Tisnom postaje savršeno mjesto za  tjedan dana zabave na moru, te pustolovine i plesa pod zvjezdanim nebom.
Legendarni brodovi Argonaughty i Arbiana isplovljavaju dva puta dnevno, a objavljena su imena partnera  23 zabave na brodovima koji će se na 4 sata otisnuti na prekrasno Jadransko more pod suncem ili sjajnim zvjezdama. Za desetu obljenticu odabrani su partneri koji će osigurati ples na svakom putovanju i još jednom pokazati zašto su zabave na brodovima The Garden Festivala događaji o kojima se priča. Tief, The Pool, Leftfoot, Faith, Futureboogie, Claremont 56, Wolf Music, Flux, Resident Advisor, Golf Channel, Louche, Crazy P vs El Diablos, Disco Knights,  International Feel, Underbron Rec, Sunset Sound System, Studio Barnhus,  Ransom Note vs Dance Tunnel, Krankbrother, Magic Door, Just Jack, Love International i Salon Zur Wilden Renate imena su partnera koji će biti zaduženi za zabave na brodovima. Na Jadranskom moru zvučnu kulisu za ples će osiguravati Leon Vynehall, Hesseltime, Bonobo, Greg Wilson, Young Marco, John Talabot, Axel Boman, Optimo, Jackmaster, Midland, Gerd Janson, Job Jobse, Matt Beck, Wolf Music Djs, Session Victim, Gerd Janson, Psychemagik, Justin Vandervolgen, Francis Inferno Orchestra, Dungeon Meat, a to su samo neka od imena izvođača koji će biti zaduženi za sjajne zabave na brodovima,  a održat će se i Secret Island Party.
Poznat je potpuni line up zadnjeg izdanja The Garden Festivala. Nastupit će imena kao što su Eats Everything, Nightmares on Wax (live), Jackmaster, Optimo, Talaboman, Tim Sweeney, Darshan Jesrani, Gerd Janson, PBR Streetgang, Brawther, Leon Vynehall, Mark E, a nastupit će više od 200 izvođača. Prekrasna oaza The Garden Tisno postala je jedna od najljepših festivalskih lokacija. Legendarne zabave na brodovima The Argonaughty i Arbiana koje plove po Jadranskom moru, ples pod zvijezdama i suncem na glavnoj pozornici ili Beach stageu neposredno uz more, zabava uz pozornicu pored maslina, ili dočekivanje zore u Barbarella’s Discotheque su sve dio jedinstvenog, radosnog i čudesnog iskustva. Smještaj na lokaciji, u luksuznim Shikar šatorima, u apartmanima ili vilama koje se protežu po festivalskoj lokaciji i mjestu Tisno, su na raspolaganju uz mnoge restorane i barove. Dalmacija nudi mnoštvo zabave i pustolovine sa skrivenim plažama, povijesnim gradovima Zadar i Split I mnogim prekrasnim otocima koji pozivaju na istraživanje.

Ulaznice

Omogućene su snižene cijene The Garden Festival ulaznica za regiju tj. za državljane Hrvatske, Slovenije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Crne Gore i Kosova. Tjedna festivalska ulaznica iznosi 700 kuna, a grupna ulaznica - 6 za cijenu 5 iznosi 3500 kuna. Dnevne cijene su 90, 120, odnosno 200 kuna, ovisno o danu.

VIŠE O TEMAMAThe Garden Festivalglazbeni festivali
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se