Teo Perić za MAK: Nova kolekcija inspirirana Evom Perón

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 14.10.2013.

6

Teo Perić za MAK

Teo Perić za MAK

Nova kolekcija nosi naziv Eva i ponudit će izgled za hrabre i moderne žene koje su uvijek spremne otići u nepoznato

Splitska modna kuća MAK, s tradicijom dugom više od 25 godina, prepoznatljiva je po odjeći za poslovne i samosvjesne žene, a u takvom duhu je i najnovija kolekcija koju će uskoro predstaviti na ovosezonskom Schwarzkopf Cro A Porteru.
MAK stvara modu koja je bezvremenska, modu koja nije određena trendom već modu koju žene mogu  nositi i danas i za deset godina jer elegancija i klasika nikada ne izlaze iz mode.
Teo Perić, koji posljednjih godina dizajnira za modnu kuću  MAK, inspiraciju za novu kolekciju pronašao je u ženskoj snazi i Evi Peron kao jednoj od najfascinantnijih ženskih povijesnih ličnosti.

Upravo Evita Peron uvijek je probuđivala znatiželju i pomicala granice onoga što se smatralo ženstvenim. Bilo da je riječ o ženskoj intuiciji, neukrotivoj znatiželji ili njezinoj neočekivanoj snazi da uvijek čini ono sto se od nje najmanje očekuje, Mak ovom kolekcijom izražava eleganciju u svoj njezinoj prekrasnoj raskošnosti.

Prilikom izrade ove kolekcije Teo Perić inspiriran je i samim materijalima koji kao da su iz prošlih vremena, koji svojim uzorcima daju dašak nekadašnjeg glamura.

Bez obzira čime bio inspiriran, Perić nikada ne radi modni kompromis i svojoj modnoj viziji uvijek je ustrajan do kraja. U ovoj  kolekciji naglasak je na teksturi, a to ističe upotrebom materijala poput  pliša, vune, šišanog krzna i svile.

VIŠE O TEMAMACroAPorterTeo PerićModna kuća MAKEvita PeronSchwarzkopf Cro A PorterEva Peron
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se