Tenisice za proljeće 2017: Trendi modeli do 250 kuna!

Piše: I.B., Zagreb
Objavljeno 31.01.2017.

478

U prijelazni period (koji će povezati zimu i proljeće) zakoračit ćemo u tenisicama s pomponima, šljokicama, metalik sjajem i dekorativnim patentnim zatvaračima!

Proljeće je još uvijek relativno daleko, ali topli i optimistični dašak nove sezone već sada je svuda oko nas. Najviše ga osjete oni koji malo ozbiljnije prate modne trendove i novitete, jer - izlozi i police najposjećenijih dućana već sada su preplavljeni novim kolekcijama. I komadima koji su upotpunosti usklađeni s proljetnim trendovima.

I Stradivarius, jedan od najpopularnijih Inditexovih high-street brandova, polako nas "uvlači" u nadolazeću sezonu svježom kolekcijom, savršenom za prijelazni period, ali i prvi dio proljeća. Uskoro ćemo teške kapute i glomazne čizme zamijeniti proljetnim jaknama i laganom obućom, a tenisice postaju jedna od ključnih i najtraženijih modnih riječi.

Ako je suditi po novoj Stradivariusovoj lepezi ženskih tenisica, IN će biti metalik modeli, lude šljokice, kombinirani materijali, zanimljivi detalji poput dekorativnih patentnih zatvarača, ali i preslatki pomponi koji se mogu skinuti i zamijeniti, te tako dodatno transformirati vaše omiljene tenisice.

Odabrali smo najatrativnije modele iz nove ženske kolekcije Stradivariusa koji cijenom ne prelaze psihološku granicu od 250 kuna. Zaronite u galeriju fotografija, inspirirajte se i odaberite nešto po svom ukusu!


VIŠE O TEMAMAtenisiceStradivariusženske tenisicemetalik tenisicetenisice s pomponimabijele tenisice
Povezano