Tenisice Reebok 'Zig Kinetica' osvajaju dizajnom i inovativnim rješenjima

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 04.12.2019.

0

Reebok Zig Kinetica

Reebok Zig Kinetica

Reebok predstavljaje svoj inovativan i novi dizajn linijom tenisica 'Zig Kinetica', čiji sustav korisniku omogućava jedinstven povrat energije tijekom kretanja

Od New Yorka do Pariza, Reebokov “energy return” potplat testirali su brojni dizajneri poput Cottweilera, Angus Chianga i Chromata. Ovaj uspješan Reebok potplat službeno je predstavljen kao “Zig Kinetica” linija tenisica, uz prvijenac naziva Concept Type 1.
Inovativan i prepoznatljiv Reebokov dizajn dotjeran je gornjim potplatom koji je dizajnirao sami Garbstore’s Ian Paleya, ukrašen odvažnim zig zag motivom već ranije viđenim na modnim pistama. Visoki standardi performansa, uz modno osviještenu estetiku, inspirirat će svakog na odvažan pokret i jedinstven stil.
"Povijest Reeboka iznimno je važna zbog dizajna i stilskih dodataka na obući. Oblici, linije te estetski govor dizajna mješavina su dijelova mnogih arhivskih modela, od kojih neki do sada nisu predstavljeni javnosti. Novosti u kolekciji su nov izbor boja i materijala. Ideja o tenisici koja pohranjuje energiju unutar potplata koji podupire pokret, poklapa se s idejom o toploj gradijent boji inspiriranoj kinetičkom energijom koja teče i oslobađa se", izjavio je Paley na upit o inspiraciji koja stoji iza Zig Kinetica modela, ističući time arhiv i naslijeđe Reebok brenda.7

Foto: Reebok

Foto: Reebok

"DNK Reeboka uvijek je, i uvijek bi trebao biti polazište svakog kreativnog procesa. Reebok odiše inovacijama i uvijek je zadovoljstvo analizirati i istaknuti sve predanosti ovoga brenda"- istaknuo je Paley.

Reebok Zig Kinetica

Reebok Zig Kinetica

U susret novom spektru boja, otkrivamo vam razvojne procese dizajna, od skiciranja i prototipa te do konačne verzije najdinamičnije tenisice do sada, koja će zasigurno definirati novi smjer u svijet mode.

Reebok Zig Kinetica

Reebok Zig Kinetica

Kako bi se novi model što bolje približio publici, Reebok je predstavio "Energy Experiment", kratak film o najnovijoj inovaciji brenda. Koncept filma baziran je o energiji koja ne može biti stvorena ni uništena, jedino prebačena, i koja ima moć rasta svakim novim korakom. "Energy Experience" gledatelje vodi na put redefiniranja ideje o energiji i rezultatu njezina pojačavanja.

Novi hit iz Reeboka

Novi hit iz Reeboka

Energija je krug konstantne vibracije čiji valovi reagiraju na svijetlo, vrućinu i pokret znatnim rastom svake mikrosekunde. Zig Kinetica Concept_Type 1 kolekcija utjelovila je takav koncept strujanja energije upravo u najnovijem modelu.

Foto: Reebok

Foto: Reebok

Zig Kinetica modeli dostupni su od 4. 12. 2019. godine u ograničenim količinama po cijeni od 1.399,00 kuna kod Reebok partnera: NOSS, Ul. Ivana Tkalčića, Zagreb i Approved, Masarykova 18, Zagreb.

VIŠE O TEMAMAtenisiceReebokženske tenisicesportske tenisiceZig Zag uzorak
Povezano


Kako bi poboljšala funkcionalnost stranice, CroModa koristi kolačiće (cookies). Više o kolačićima pročitajte u uvjetima korištenja.

Slažem se