Teint Idole Ultra Wear stik u novom izdanju

Piše: CroModa, Zagreb
Objavljeno 05.02.2021.

0

Foto: Lancome

Foto: Lancome

Najbolje su karakteristike sačuvane, ostale unaprijeđene: zahvaljujući novom profesionalnom pakiranju i aplikatoru, originalna formula u nijansama s do 24-satnom pokrivnom moći sada je još bolja

Jedan, višenamjenski stik: Teint Idole Ultra Wear puder u stiku obožavaju žene diljem svijeta. S prosječnom recenzijom 4.5 zvjezdica, osvojio je više od 1600 recenzija s 5 zvjezdica na stranicama Lancômea i stranicama e-trgovaca.

Danas je ponovno rekreirana ova on-the-go ikona. Ista dobitna formula, ista paleta nijansi; Teint Idole Ultra Wear stik dobio je luksuzno, profesionalno pakiranje s novom, ugrađenom kabuki četkicom. Štoviše, ikonična Teint Idole Ultra Wear linija sada je obogaćena rumenilima i highlighterima.

Sad nam stiže u novom, profesionalnom pakiranju, inspiriran ženama, kreiran za brže i lakše korištenje.

Najbolje su karakteristike sačuvane, ostale unaprijeđene: zahvaljujući novom profesionalnom pakiranju i aplikatoru, originalna formula u nijansama s do 24-satnom pokrivnom moći sada je još bolja.

Teint Idole Ultra Wear puder u stiku sada dolazi s ugrađenom kabuki četkicom za precizno konturiranje i stapanje s kožom. Dostupan je u 10 nijansi.

Teint Idole Ultra Wear Blur & Go Stik

Lancome

Lancome

Koristi se kao baza za cijelo lice kako bi puder bio učinkovitiji ili se nanosi na određene zone kako bi kontrolirao sjaj. Teint Idole Ultra Wear Blur & Go Stik može se koristiti za popravljanje ili za osvježavanje šminke bilo kada, bilo gdje.

Nova Teint Idole Ultra Wear rumenila i highlighteri u stiku


Tri poželjne nijanse rumenila odgovarat će svakom tonu kože dok će highlighteri upotpuniti vaš makeup blistavim finišem.

Nova Teint Idole Ultra Wear rumenila u stiku dostupna su u tri nijanse:

Lancome

Lancome

- 01 Ambitious Pink
- 02 Daring Peach
- 03 Wild Ruby

Novi Teint Idole Ultra Wear highlighteri dostupni su u tri nijanse :

- 01 Vibrant Lilac
- 02 Intense Gold
- 03 Generous Honey

Proizvod je dostupan u Müller poslovnicama, a uskoro i u Douglasu.


VIŠE O TEMAMALancomemakeup podlogapuderidekorativna kozmetikaLancome Teint Idole
Povezano